Erol Bulut Açiklamasi 'Bugün 3 Golle Galip Geldik Ama Bu 4-5 Olabilirdi'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-2 galip bitirdikleri Fenerbahçe maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Bugün 3 golle galip geldik ama bu 4-5 olabilirdi" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 16. haftasinda konuk ettigi Fenerbahçe’yi 3-2 maglup etti. Bu sonuçla Gaziantep FK, puanini 21’e yükselterek rahat bir nefes alirken, Fenerbahçe ise 27 puanda kaldi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, iyi bir rakibe karsi önemli bir galibiyet aldiklarini ve çok mutlu olduklarini belirtti.



"Zor bir maç oldu ama kazandigimiz için mutluyuz"

Maç sonu degerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bugün zor maç olacagini biliyorduk. Hem bizim için hem de Fenerbahçe için önemli oldugunu biliyorduk. Çünkü onlar üst siraya tirmanmak istiyor. Biz de alttan yukari çikmak istiyorduk. Maça iyi basladik. Ama golü bulduktan sonra istemesek de oyuncular geri çekildi. Dogal olarak geri çekilince Fenerbahçe üstümüze geldi ama ikinci yari dogru taktikle golleri bulduk. Bugün 3 gol attik ama bu 4-5 de olabilirdik. Takimin ikinci bölgede baskili oynamasini istedim. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Oyunumuza baktigimizda pas oyununu yapmaya çalisiyoruz. Bunu gelistirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA