Mugla'da Maç Sonunda Çikan Kavgada Bir Oyuncu Yaralandi

Mugla 1. Amatör Küme A Grubu'nda mücadele eden Bodrum Turkuazsspor ile Turgutreisspor maçin ardindan çikan kavgada, bir futbolcu yaralandi.

Grupta 7. hafta mücadelesinde Bodrum Turkuazsspor, Göltürkbükü sahasinda Turgutreispor'u konuk etti. Sahaya "Kadina siddete hayir" yazili pankart ile çikan konuk takim, izleyenlerden alkis aldi.

Karsilasmanin ilk yarisini ev sahibi ekip 2-1 önde tamamladi. Maçin ikinci yarisinda Bodrum Turkuazsspor'dan iki oyuncu kirmizi kartla oyun disi kaldi. Bodrum Turkuazspor'un 3-2 üstünlügü ile süren maçin uzatma dakikalarinda Turgutreisspor esitligi yakaladi.

Her iki takimin hakemin kararina sürekli tepki göstermesi üzerine Turgurresispor yedek kulübesindeki bir oyuncu ile Bodrum Turkuazspor'un teknik direktörü kirmizi kartla saha disina çikarildi. 3-3 esitlikle tamamlanan ve grupta Turgutreispor'un namaglup liderligini korudugu maç sonunda, soyunma odalarina gidilirken oyuncular arasinda sözlü tartisma yasandi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine konuk ekip oyuncusu Hilmi Kizil, karsi taraftan atilan bir cisimle yaralandi. Yarali oyuncu olay yerine çagrilan 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Jandarmanin müdahalesiyle olay daha da büyümeden önlendi.

Öte yandan sporcunun saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Kaynak: AA