Antalyaspor Baskani Çetin Açiklamasi 'Rakip Kim Olursa Olsun Seyircimiz Önünde Yenilgi Görmek Istemiyoruz'

Antalyaspor Baskani Aziz Çetin, rakibin 27 maçlik yenilmezlik, 8 maçlik galibiyet serisi oldugunu hatirlatarak, "Futbolda her sonuç var. Bizim için önemli rakibimizin pozisyonunu degil, Antalya seyircisini mutlu etmekti. Bizim yönetimimizin bir düsturu var, felsefesi var. Rakip kim olursa olsun, bu sehrin önünde yenilgi görmek istemiyoruz" dedi.

Süper Lig’in 16. haftasinda lider Trabzonspor’u 2-1 maglup eden FT Antalyaspor’da, Kulüp Baskani Aziz Çetin, maç sonu açiklamalarda bulundu.

Çetin, takimin basina Nuri Sahin’in gelmesiyle birlikte keyifli seyir zevki yüksek bir bir oyun ortaya koyduklarini belirterek, “Bunun karsiligini tribünlerde de görüyoruz. Tüm kamuoyunun degisikligin farkinda oldugunu umuyorum. Türkiye’de göze hos gelen futbolu oynuyoruz. Rakibimiz çok saygi duydugumuz Türkiye’nin güzide kulüplerinden birisi. 27 maçlik sanirim yenilmezlik serisini, 8 maçlik galibiyet serisiyle geldiler. Futbolda her sonuç var. Bizim için önemli rakibimizin pozisyonunu degil, Antalya seyircisini mutlu etmekti. Bizim yönetimimizin bir düsturu var, felsefesi var. Rakip kim olursa olsun, bu sehrin önünde yenilgi görmek istemiyoruz" diye konustu.



"Türk futbolu yeni bir hoca kazaniyor"

Gençleri Antalyaspor’u desteklemeye davet eden Aziz Çetin, "Bu anlamda keyifli bir galibiyet aldik. Oyuncularimizi ve rakibi tebrik ediyorum. Trabzonspor’a da sampiyonluk yolunda basarilar diliyorum. Ligi olabildigi kadar yukarida bitirmek istiyoruz. Net bir hedef koymadik. Teknik direktör degisikligi yasadik, zor bir süreçten geçtik. Su an en azindan bunun tadini çikaralim, keyif alalim. Türk futbolu yeni bir hoca kazaniyor. Tadini çikaralim. Farkli bir futbol felsefesi var. Ayni kadronun bundan önce nasil oynadigi belli, simdi nasil oynadigi belli. Ayni kadronun topa bu kadar nasil hakim oldugunu gördük. Korkmadan çekinmeden oynuyoruz. Iyi bir ekibiz. Biz bir aileyiz. Bu gece mutluyuz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA