Tokat Belediye Plevne'de Gözler Bursa Büyüksehir Belediyespor Maçina Çevrildi

Basantrenör Ilker Altan: 'Rakibimizi hafta boyunca analiz ettik ve buna yönelik çalismalar yaptik'.

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 12. haftasinda 12 Aralik Pazar günü Bursa Büyüksehir Belediyespor'u konuk edecek Tokat Belediye Plevne'de basantrenör Ilker Altan, son haftalarda kazandiklari ivmeyle iyi bir oyun ortaya koymak istediklerini söyledi.

Maça iliskin AA muhabirine degerlendirmede bulunan Altan, ligde 8 puanla 11'inci sirada yer aldiklarini belirtti.

Ligin en genç takimi olduklarini vurgulayan Altan, "Bu sezon kurulmus bir takimiz. Iyi yerlere gelmek için çalisiyoruz. Oyuncularimin antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnunum. Bize her zaman destek olan baskanimiz Eyüp Eroglu'na ve yönetim kurulumuza tesekkür ediyorum." dedi.

Bursa temsilcisi karsisinda iyi bir oyunla kazanmak istediklerini dile getiren Altan, "Pazar günü evimizde Bursa Büyüksehir Belediyespor ile karsilasacagiz. Rakibimizi hafta boyunca analiz ettik ve buna yönelik çalismalar yaptik. Bursa takiminda daha önce kulübümüzde yer almis ve milli takimdan tanidigimiz oyuncular var. Rakibimize saygi duyuyoruz. Sahamizdaki bu maçta bütün gücümüzü göstermek istiyoruz. Son haftalarda ivme kazandik. Bunu kullanarak iyi bir oyunla sonuca ulasmak istiyoruz." seklinde konustu.

Kaynak: AA