Ömer Erdogan Açiklamasi 'Hakli Bir Galibiyet Aldik'

Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, deplasmanda 2-1 kazandiklari Altay maçinin ardindan yaptigi açiklamada, hakli bir galibiyet aldiklarini söyledi. Erdogan, “Bu galibiyeti bizim kötü günümüzde yanimizda olan taraftarlarimiza armagan etmek istiyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasinda Atakas Hatayspor, deplasmanda Altay’i 2-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, açiklamalarda bulundu.

Ömer Erdogan, “Bizim için zorluk derecesi ve önemi yüksek bir maçti. Muhtesem bir taraftar önünde oynadik. Ilk 15-20 dakika coskulu bir taraftar önünde Altay üzerimize geldi ama takim savunmasini saglikli yaptik. Fazla pozisyon vermedik, kalemize gelen ilk sut gol oldu maalesef. Oyuncularimiz disiplinden kopmadan önce beraberligi sagladik, sonunda da hakli bir galibiyet aldik. Yeni stadin Altay’a hayirli olmasini diliyorum, gerçekten çok güzel bir stadyum olmus. Oyuncularima tesekkür ediyorum, 2 haftalik yenilgiden sonra oyuncularim demoralize olmustu. Ancak karakterli bir sekilde mücadele verdiler, inançlarini kaybetmediler. Bu galibiyeti bizim kötü günümüzde yanimizda olan taraftarlarimiza armagan etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA