Mustafa Denizli Açiklamasi 'Altay Ve Alsancak Bizim Dönemimizde Yasadigimiz Günlere Mutlaka Dönecek'

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kötü bir seyirde olduklarini ancak sene basinda hedefledikleri yere varacaklarini söyledi. Denizli, devre arasi transfer döneminde iki transfer gerçeklestireceklerini ifade etti. Efsanesi oldugu Altay’da, adinin verildigi stadyumdaki ilk maçi kazanamadigi için üzgün oldugunu söyleyen Denizli, “Altay ve Alsancak bizim dönemimizde yasadigimiz günlere mutlaka dönecek” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasinda Altay, konuk ettigi Atakas Hatayspor’a 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, açiklamalarda bulundu.

“Altay, sene basinda düsündügümüz hedef neyse oraya mutlaka varacak”

Mustafa Denizli, “Hem camia adina hem benim adima son derece önemli bir açilis günüydü. Sevinçle kapatmayi düsündügümüz bugünü maalesef düsündügümüz gibi kapatamadik. Sevinci ne kadar büyük olacaksa üzüntüsü de o kadar büyük olan bir maç yasadik. Kötü bir seyirdeyiz, her hafta mecburiyetlerden birçok degisiklik yapmak zorunda kaldik. Sunu net olarak söyleyebilirim ki; Altay takimi sene basinda düsündügümüz hedef neyse oraya mutlaka varacak. Önümüzde oynayacagimiz maçlardan sonra sezon basinda planladigimiz ve yapamadigimiz iki transfer vardi, büyük ihtimalle onlari gerçeklestirecegiz. Bazi bölgelerde alternatifimiz yok. Bunlara bu aksam bireysel hatalari da ekledik. Çok fazla söyleyecek bir seyimiz yok. Bu camiayi düsündügümüz yere mutlaka getirecegiz, hiç kimsenin süphesi olmasin” dedi.



“Altay ve Alsancak bizim dönemimizde yasadigimiz günlere mutlaka dönecek”

Denizli, efsanesi oldugu kulüpte adinin verildigi stadyuma teknik direktör olarak takimin basinda çikmasi hakkinda ise söyle konustu:

“Duygular bizi yillar öncesine götürdü. Hem gurur verici hem heyecanlandirici duygularla stadyuma ayak bastim. Yillar önce bu stada adim attigim zaman çocuk denilecek bir yastaydim. Bütün gençligim burada geçti. Böyle bir aksamda bunu taçlandirmak hem benim hem de camiamin en büyük istegiydi, olmadi. Altay ve Alsancak bizim dönemimizde yasadigimiz günlere mutlaka dönecek. Bu stat bizim evimiz olmaya devam edecek.”

Kaynak: İHA