Metin Diyadin Açiklamasi 'Çok Dogru Ve Sabirli Oynadik'

Denizlispor maçinin ardindan degerlendirmelerde bulunan Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin, “Çok dogru ve sabirli oynadik. Besli bir savunmaya karsi çok fazla pozisyon olusturmak kolay degil” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasinda evinde agirladigi Denizlispor’u 1-0’lik skorla maglup eden Gençlerbirligi’nde maç sonu düzenlenen basin toplantisinda karsilasmayi degerlendiren Teknik Direktör Diyadin, “Bizim özellikle iki haftadir kazanarak oyuna gelmemiz önemliydi. Bunun disinda iki sakat ve iki cezali oyuncunun olmasi dar bir kadro için maçtan önce handikap bir durum gibi görünüyordu ama takim birlikteligimizin olusmasi önemliydi. Çok dogru ve sabirli oynadik. Besli bir savunmaya karsi çok fazla pozisyon olusturmak kolay degil” degerlendirmesinde bulundu.

Maçin ilk yarisinda verilmeyen bir gol ve ikinci yarida da düdügü agzina götürmesine ragmen penaltiyi vermedigi pozisyonlari oldugunu belirten Diyadin, buna ragmen kazanmalarinin önemli oldugunu aktardi.

Maçta en sevindirici durumun kadroda Gençlerbirligi altyapisindan yetisen 6 oyuncuyla kazanmak oldugunun altini çizen Diyadin, “Bu tip maçlar 6 puanlik maçlar. Artik önümüzdeki maça hazirlanacagiz. Ligde yapabildigimiz kadar dar kadroya ve bazi seylere ragmen bu sekilde devam etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA