Lazio-Galatasaray Maçinin Ardindan

Galatasaray Baskani Burak Elmas: 'Basta teknik direktörümüz olmak üzere tüm ekibe ve oyunculara tesekkür ederiz. Türkiye için mücadele ediyoruz. Türkiye için de bu önemli puanlari aldik. Tüm Türk halkina armagan olsun' 'Daha isimiz yeni basliyor, bitmedi. Bazi seylere ragmen Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz'

Galatasaray Baskani Burak Elmas, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nu lider tamamlamalarindan ötürü teknik heyet ve oyunculara tesekkür ederken, bu sonucu Türk halkina armagan ettiklerini belirtti.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 6'nci ve son haftasinda Roma Olimpiyat Stadi'nda Lazio ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da Baskan Elmas, maç çikisinda gazetecilere yaptigi açiklamada, "Basta teknik direktörümüz olmak üzere tüm ekibe ve oyunculara tesekkür ederiz. Türkiye için mücadele ediyoruz. Türkiye için de bu önemli puanlari aldik. Tüm Türk halkina armagan olsun." dedi.

Baskan Elmas, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna yükselmeleriyle ilgili olarak, "Daha isimiz yeni basliyor, bitmedi. Bazi seylere ragmen Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz." diye konustu.

"Fatih Hoca ile 2000 yilinda UEFA Sampiyonlugu yasamistiniz. Bir daha final olur mu?" seklindeki soruya Elmas, "Insallah olur. Elimizden gelen her seyi yapiyoruz, oyuncularimiz da yapiyor. Dedigim gibi Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmek için elimizden geleni yapiyoruz Galatasaray olarak. Tüm Türkiye'ye armagan olsun. Umarim daha iyilerini de yapacagiz. Türkiye'de biraz izin verilirse çok daha iyi basarilara gideriz." yanitini verdi.

Elmas, baska bir soru üzerine transfer konularini konusmak için erken oldugunu, bu aksam elde ettikleri sonucun mutlulugunu yasamak istediklerini söyledi.

Kaynak: AA