Kocaelispor-Büyüksehir Belediye Erzurumspor Maçinin Ardindan

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay: 'Oyuncu arkadaslarimin ayagina saglik. Çok iyi bir mücadele ortaya koydular. Bir kez daha tebrik ediyorum' Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: 'Vazgeçmeyecegiz, hedefimizden sapma yok. Derslerimizi çikaracagiz, analizlerimizi yapacagiz. Sali günü oynayacagimiz Gençlerbirligi maçinda tekrar o çikisimizi devam ettirecegiz'

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasinda konuk ettigi Büyüksehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 maglup eden Kocaelispor'un teknik direktörü Mustafa Resit Akçay, "Oyuncu arkadaslarimin ayagina saglik. Çok iyi bir mücadele ortaya koydular. Bir kez daha tebrik ediyorum." dedi.

Mustafa Resit Akçay, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, uzun süreden beri kendi evlerinde maç kazanma sevincini yasayamadiklarini belirterek, bu aksam lider sayilan bir takima karsi üstünlük saglamanin kendilerini mutlu ettigini söyledi.

Galibiyeti taraftara ve yönetime armagan ettiklerini dile getiren Akçay, "Oyuncu arkadaslarimin ayagina saglik. Çok iyi bir mücadele ortaya koydular. Bir kez daha tebrik ediyorum." diye konustu.

Akçay, kontratak takimi olduklarini ve bu özelliklerini korumaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Gollerin olusumu da o sekilde oldu. Bazi joker oyunculari az kaldiginiz zaman kullaniyorsunuz ister istemez, Cisse de bunu basariyla gerçeklestirdi." degerlendirmesinde bulundu.

Takimda bazi oyuncularin kadro disi birakildigini hatirlatan Akçay, sunlari kaydetti:

"Camiamiz güçlü oldugu zaman affetme gücünü de gösterecektir diye düsünüyoruz. Oyuncularla yapmis oldugumuz konusmadan sonra onlarin da aramiza katilmasiyla ilgili yönetime bir teblig sunacagim umarim affederler. Affederlerse aramiza katilacaklar."

- Büyüksehir Belediye Erzurumspor cephesi

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri de Kocaelispor'un ilk yarida çok istahli oldugunu, kendilerinin oyuna iyi motive olamadiklarini anlatti.

Maçin kirilma anlari oldugunu fakat bulduklari pozisyonlari degerlendiremediklerini aktaran Sözeri, "Skor 1-1'e gelse maç çok farkli yerlere gidecekti, rakibimiz telas yapacakti ama öne geçen rakibimiz çok dirençli oynadi. O direncin sonunda da hücuma çiktigimiz bir pozisyonda kontradan attigi golle 2-0 yapti. Orada zaten maç koptu." seklinde konustu.

Sözeri, istikrarli bir kadroyla oynadiklarini ve oyuncularinin 5 maçta 13 puan topladigina isaret ederek, sözlerini söyle tamamladi:

"Vazgeçmeyecegiz, hedefimizden sapma yok. Derslerimizi çikaracagiz, analizlerimizi yapacagiz. Sali günü oynayacagimiz Gençlerbirligi maçinda tekrar o çikisimizi devam ettirecegiz. Kocaelispor'u da tebrik ediyorum. Gerçekten bugün çok istahli oynadilar, arzulu oynadilar. Belki çok iyi futbol oynamadilar ama oyunumuzu bozma adina gayet iyi mücadele ettiler. Onlari da tebrik ediyorum, yollari açik olsun."

Kaynak: AA