Altay-Hatayspor Maçinin Ardindan

Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan: 'Hakli bir galibiyet aldik'.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasinda deplasmanda Altay'i 2-1 maglup eden Atakas Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdogan, "Hakli bir galibiyet aldik." dedi.

Erdogan, maçtan sonra yaptigi degerlendirmede, kendileri açisindan zorlugu ve önemi yüksek bir müsabakayi kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi. Alsancak Mustafa Denizli Stadi'nin açilis maçi olmasi nedeniyle siyah-beyazli ekibin taraftarlarin etkisiyle maça baskili basladigini kaydeden Erdogan, söyle konustu:

"Ilk 15-20 dakika coskulu taraftarinin destekleriyle üzerimize geldiler, biz bu süreçte takim savunmasini saglikli yaptik. Kalemize gelen ilk sut gol oldu. Önce beraberligi sonra galibiyet golünü bulduk. Hakli bir galibiyet aldik. Yeni stadin da Altay'a hayirli olmasini diliyorum, güzel bir stat oldu. Futbolculugumda Alsancak Stadi'nda çok maç oynadim, bu kulübe yakisan bir stat olmustur."

Erdogan, iki haftadir istedikleri sonuçlari alamadiklarini hatirlatarak, "Beklentiler büyüyünce iki haftalik yenilgiden sonra oyuncularim biraz demoralize oldu. Içeride oynadigimiz maçta taraftarlarin tepkisi bizi ve oyuncularimizi üzdü. Bugün 1-0 geriye düsmesine ragmen inançlarini kaybetmediler. Bu galibiyeti bizim iyi ve kötü günümüzde yanimizda olan taraftarlarimiza armagan etmek istiyorum." dedi.

Kaynak: AA