TOHM Sporcularina Spor Malzeme Seti

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin TOHM sporculari için gönderdigi Spor Malzeme Seti, dagitildi. Milli sporcularin yüzü güldü.

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan gönderilen Spor Malzeme Seti, Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezi (TOHM)Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle sporculara ve antrenörlere dagitildi. Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Sube Müdürü Güngör Senses ile TOHM Müdürü Murat Tanas tarafindan TOHM Sporculari ile antrenörlerine spor malzeme seti teslim edildi. 39 sporcu ve 14 antrenör yeni spor malzemesi setine kavusmanin sevincini yasadi. Kayak alp disiplini, snowboard, biathlon, short track, atletizm ve curling federasyonuna ait spor branslarinda Türkiye’yi temsil eden ve Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezi’nde spor hayatini sürdüren sporcular, yeni kiyafetleri ile göz kamastirdi.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk, TOHM’da kalan ve ülkemizi temsil eden sporculara, yeni spor kiyafetlerinin hayirli olmasi dileginde bulunurken, “Bu spor malzemeleri ile Insallah ülkemize yeni madalyalar kazandirirsiniz. Sizlere jestte bulunan Gençlik ve Spor Bakanimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’na tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA