Anadolu Ajansi Futbol Turnuvasi

Turnuvada Idare Birligi sampiyon oldu.

Anadolu Ajansi Futbol Turnuvasi'nda sampiyonluga Idare Birligi ulasti.

Ankara Öveçler Çinaraltispor Tesisleri'nde düzenlenen kurum içi turnuvanin finalinde Idare Birligi, Düzcespor ile karsilasti. Rakibini 5-3 yenen Idare Birligi sampiyon oldu. Turnuvada ikinciligi Düzcespor, üçüncülügü ise Türkiye Haberleri Yayin Yönetmenligini 6-0 yenen Makamspor elde etti.

Turnuvada Idare Birligi oyuncusu Durmus Türkoglu ise 25 golle gol krali oldu.

Idare Birligi'ne sampiyonluk kupasini Anadolu Ajansi Genel Müdür Yardimcisi Oguz Enis Peru verdi. Organizasyonda katkilarindan dolayi Çinarspor Kulübü Baskani Tahsin Serdaroglu ile maç hakemlerine de tesekkür belgesi verildi.

Oguz Enis Peru, maçtan sonra yaptigi açiklamada, amaçlarinin kurum içi dayanisma ve sosyallesmeyi artirmak oldugunu söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle personelin uzun süredir hareketsiz kaldigini vurgulayan Peru, "Salgin hafifleyince arkadaslarimiz arasindaki eski birlik beraberligi saglamak adina bir turnuva düzenlemek istedik. Müthis bir katilim oldu. Bu durumdan çok memnun olduk. Farkli alanlarda özellikle bayan arkadaslarimiza yönelik de faaliyetlerimiz olacak. Insallah bundan sonra daha fazla birlikte olacagiz. Dereceye giren takimlarimizi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA