Sarayköyspor Yenilenen Stadinda Galibiyetle Basladi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Sarayköyspor yenilenen stadinda çiktigi ilk maçta Burdur MAKÜ’yü 1-0 maglup etti.



Spor Toto Teskilat Baskanligi ve Sarayköy Belediyesi isbirligi ile baslanan Sarayköy Ilçe Stadyumu yenileme çalismalari sona erdi. Proje kapsaminda sahanin zeminine sentetik çim serildi.

Stada dijital skorboard da yerlestirildi. Stadin, FIFA standartlarinda hazirlanan zemini ilk maçina ev sahipligi yapti.

BAL 4. Bölge 3.Grupta mücadele eden Sarayköyspor, sezonun ikinci karsilasmasinda Burdur MAKÜ’yü konuk etti. Sarayköysporlu taraftarlarin akin ettigi karsilasmaya, stadin yenilenmesinde önemli rol oynayan Sarayköy Belediye Baskani Ahmet Necati Özbas da tribünde yerini aldi.

Mücadelenin ilk yarisi golsüz esitlikle sona erdi. Ikinci yarida oyuna agirligini koyan Sarayköyspor 67. dakikada penalti kazandi. Penalti atisini kullanan Abdullah Çetin, topu filelere göndererek takimini öne geçirdi.

Karsilasma 1-0 Sarayköyspor’un üstünlügü ile tamamlandi. Sarayköyspor yenilenen stadinda oynadigi ilk maçta sahadan 3 puanla ayrildi. Geçtigimiz hafta deplasmanda Demre Belediyespor ile 1-1 berabere kalan kirmizi siyahli ekip, evinde kazandigi maçla birlikte puanini 4’e yükseltti. Zorlu mücadelede takimi yalniz birakmayan ve tribünden destekleyen Belediye Baskani Özbas, maçin ardindan futbolculari ve teknik heyeti tebrik etti.

BAL’da yeni sezona iyi bir baslangiç yapan Sarayköysporlu oyunculari kutlayan Baskan Özbas, "Sarayköysporumuza yeni stadi çok yakisti. Oyuncularimiz 90 dakika boyunca çok iyi bir mücadele sergiledi. Tüm taraftarlarimizi elde ettikleri galibiyetle sevince bogdu. Hepsinin emegine, yüregine saglik. Biz Sarayköy Belediyesi olarak her zaman takimimizin yanindayiz. Bu takimin daha iyi yerlere gelecegine yürekten inaniyorum" dedi.

Kaynak: İHA