Ridvan Dilmen'den Fenerbahçe-Yukatel Kayserispor Maçi Yorumu

'Pereira ile yollar ayrilmali.'

Eski milli futbolcu Ridvan Dilmen, TRT Spor'da yayimlanan % 100 Futbol programinda, 2-2 sona eren Fenerbahçe-Yukatel Kayserispor maçinin degerlendirdi.

Sari-lacivertli takimin teknik direktör Vitor Pereira'ya elestirilerde bulunan Dilmen, Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadroya sahip oldugunu belirterek, "12. haftada 10 puan fark yemis bu kadroyla. Bu kadrodan iki on bir yaparim, ikisini de Türkiye'de sampiyonluga oynatirim. Hiç antrenmana çikmayan bir teknik direktör düsünün en fazla bu kadar puan alir." diye konustu.

Pereira ile yollarin ayrilmasi gerektigini savunan Dilmen, sunlari söyledi:

"Ali Bey Fenerbahçeliler adina size sesleniyorum. Milli maç arasi teknik direktörle yollari ayirmak için bir sans. Kendisiyle pazarlik yapmam. Bu kadro için dünya çapinda bir teknik direktöre de gerek yok. Milli takim arasinda Pereira ile yollar ayrilmali. Ayrilmazsa bu sefer ibre Ali Bey'e döner. Ali Bey iyi bir Fenerbahçelidir ama isi çok zor olur. Bir Fenerbahçeli olarak son derece kirilirim kendisine."

Pereira ile Fenerbahçe'nin sampiyonluk sansini "Kirmizi kar yagarsa Fenerbahçe, Pereiera ile sampiyon olur." ifadeleriyle degerlendiren Dilmen, "Fenerbahçeliler çok üzgün. Fenerbahçeliler bunu hak etmiyor. Bu kadrosu güçlü bir kadro ama dogru bir teknik adamla Fenerbahçe üst üste maçlar kazanmaya baslar. En kötü günlerimden birini yasiyorum." seklinde konustu.

Kayserispor karsisinda alinan 1 puani degerlendiren Dilmen, sözlerini söyle sürdürdü:

"Antrenör degisirse bu 1 puan önemli bir puan olabilir. Iki hafta zaman var. Antrenör mü yok dünyada. Dogru bir strateji ve istisare ile bu is çözülebilir. Bir sürü teknik direktör var. Bu kadroya baliklama atlarlar. 7 yil sampiyon olmasa da hafif bir kivilcim bekleyen bir camia var. Dua edin Fenerbahçe kazanmadi. Belki hoca gider. Bu hayirdir, Fenerbahçe maçi kazansa kendimizi kandiracaktik. Bu cümleleri benden duymak ne kadar kötü bir sey. Fenerbahçe'nin kazanamadigina sevinen tek insan benimdir herhalde."

Kaynak: AA