Korkuteli Belediyespor Sahasinda Galip

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Korkuteli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Demrespor’u 1-0 yendi. Karsilasmanin tek golünü 71’inci dakikada Burak Baba atti.

Korkuteli Belediyespor, Demrespor Korkuteli 100. Yil Atatürk stadyumunda karsi karsiya geldi. Karsilasmanin ilk yarisi 0-0 sona erdi.

Ikinci yariya atak baslayan Korkuteli Belediyespor, karsilasmanin 71’inci dakikasinda Burak Baba’nin attigi gol ile 1-0 öne geçti.

Karsilasmada baska gol olmayinca Korkuteli Belediyespor, karsilasmadan 1-0 galip ayrildi ve hanesine 3 puan daha yazdirdi ve 2’inci hafta sonunda puanini 6’ya çikardi.

Sedef Kiranoglu, Hüseyin Alp Burçay, Meltem Tarim ve Mazlum Dogan Bodur hakem dörtlüsü yönettigi karsilasmada Korkuteli Kaymakami Ömer Çimsit, Korkuteli Belediye baskani Ömer Niyazi Islek, Demrespor yöneticileri, Korkuteli taraftar gurubu takimlarini yalniz birakmadi.

Korkuteli Belediye baskani Ömer Niyazi Islek, maça gelerek takima destek olan taraftara ekmek arasi köfte ve ayran ikram etti.

Kaynak: İHA