Ringe Çikacak Sporcular Yüzlesti

Samsun’da, Tekkeköy Belediyesi ana sponsorlugunda gerçeklesecek olan Sam Fight Arena heyecani öncesi sporcular yüzlesti. Yüzlesme organizasyonu heyecanli anlara sahne oldu.

Samsun halki ve sporseverler, heyecanli müsabakalara sahne olacak muay thai gecesi ile bulusmaya hazirlaniyor. Iran, Azerbaycan, Tayland ve Türkiye’nin farkli sehirlerinden Samsun’a gelen sporcular kozlarini paylasacak.

Sam Fight Arena heyecani öncesi sporcular için Tekkeköy Belediyesi binasi yaninda bulunan Kültür Merkezi’nde yüzlesme gecesi düzenledi.

Sporcularin rakipleri ile yüz yüze gelmesi heyecanli anlara sahne oldu.

Organizasyonda konusan Tekkeköy Belediye Baskan Yardimcisi Aydin Karmil, "Iran, Azerbaycan, Tayland ve ülkemizin içinden buraya gelen sporcularimiza hos geldiniz diyorum. Çok etkilendigimizi açikça ifade etmek istiyorum. Sporcularimiza üstün basarilar diliyorum. Spor bizim özümüz. Olmamiz gerekenimiz. Neticede her alanda oldugu gibi bu alanda da, bu dalda da basarilar diliyorum" dedi.

Samsunlu sporcu Devrim Aydin, "Yarin gece Antalyali sporcu ile güzel bir maç geçirecegiz insallah. Samsun ekibi olarak güzel bir hazirlanma süreci geçirdik. Gerek sabah kosu idmanlari ile gerek aksam teknik idmanlar ile güzel bir hazirlanma süreci geçirdik. Dilerim yarin güzel bir maç atlatiriz. Kadinlari bu spora yönlendiriyoruz. Her zaman kendilerini savunmalari gerektigini düsünüyoruz" diye konustu.

Iranli rakibi ile karsilasacak profesyonel sporcu Tugba Nur Kivrak ise, "Yarin aksam Mustafa Dagistanli Spor Salonu’nda Iranli rakibime karsi dövüsecegim. Insallah güzel bir organizasyon geçer. Çok güzel kadin müsabakalarimiz var. Özellikle kadinlarin müsabakalarini izlemenizi tavsiye ediyorum" seklinde konustu.

7 Kasim Pazar aksami Mustafa Dagistanli Spor Salonu’nda yapilacak organizasyon ücretsiz izlenebilecek.

Kaynak: İHA