Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Milli Takim Arasi Toparlanmamiz Için Iyi Bir Firsat'

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, sahalarinda kaybettikleri Eyüpspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada milli takim arasinin toparlanmalari adina iyi bir firsat oldugunu belirterek, “Oyuncularimizin bireysel performanslarini biraz daha yukari çekmek zorundayiz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 12. hafta maçinda Altinordu, sahasinda Eyüpspor’a 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, mücadeleyi degerlendirdi.

Hüseyin Eroglu, “Sezon basinda takimdan ayrilan oyuncu sayimiz fazlaydi. Sezona iyi baslayamamistik. Ligde bütçe olarak çok büyük takimlar var, bizim mütevazi bir kadromuz var. Buna ragmen sahada son ana kadar kazanmak için her seyi yapmaya çalistik. 1-0’i yakaladiktan sonra topun bizde oldugu bölümde topa daha iyi sahip olup, 2, 3’ü bulma sansimiz vardi. Rakibin hücum gücünün yüksek ama savunma zaaflarinin oldugunu biliyorduk. Bunu da degerlendirme anlaminda 30 dakikalik bölüm iyi geçti bizim için ama bir türlü skoru attiramadik. Ilk yarinin bitimine dogru yedigimiz gol, 1-1’den sonra rakibin hücumsal anlamda fonksiyonlari daha artti. 72. dakikada öne geçebilirdik ancak pozisyonu degerlendiremedik. Duran toptan gol yedik, 2-1’den sonra yaptigimiz hamlelerle basarili olamadik ama rakibin bütçeli takimlarina karsi iyi mücadele veriyoruz. Su an biraz sancili geçiyor. Belki milli takim arasi toparlanmamiz için iyi bir firsat. Oyun kimligimizi bugün 30 dakikalik bölümde iyi yaptik, bunu artirmamiz lazim. Oyuncularimizin bireysel performanslarini biraz daha yukari çekmek zorundayiz. Ne kadar oyuna tutunsak da yaptigimiz basit hatalarla maç kaybediyoruz, bugün de böyle oldu“ dedi.

Kaynak: İHA