Emre Kocadag Açiklamasi 'Besiktas'a Karsi Organize Bir Karsilik Var'

Besiktas Asbaskani Emre Kocadag, maç içerisinde tartisilan pozisyonlar ve hakem kararlariyla ilgili, “Bir gün ismi hakem, bir gün baska bir sey oluyor, Besiktas’a karsi organize bir karsilik var, organize ekip var. Biz milli arayi iyi degerlendirip bunlarin üstesinden gelecegiz“ dedi.

Süper Lig’de Besiktas, Trabzonspor’a 2-1 maglup olmasinin ardindan Besiktas Asbaskani Emre Kocadag basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Istemedikleri bir sonuç aldiklarini ifade eden Kocadag, “Bugün Trabzonspor’u burada maglup etmek istiyorduk, olmadi. Milli araya biraz daha morali bozuk sekilde gidiyoruz. Sene basindan beri herkesin malum oldugu gibi sakatliklar, eksik oyuncular, bir türlü beraberce takim olarak gerçekten oynamayi beceremedik. Bu milli ara bize iyi gelecektir diye düsünüyorum. Biz iyi günde çikip konusuyoruz, böyle kötü günlerde geride kaldigimiz günlerde de bu sorumlulugu almamiz lazim. Taraftarlar bizden, takimdan daha iyisini bekliyor, haklilar. Biz de hocamiza güveniyoruz, teknik ekibe ve oyunculara güveniyoruz, iyi bir takim var. Kötü oynayarak kaybetmiyoruz. Bu takimi insallah milli arada toparlayip yeniden 10 puanlik farki kapatip sampiyonlugu gögüsleyecegine inaniyoruz. Geçen sene 8-10 puan geriye düstük, 1 gol farkla sampiyon olduk. Lig uzun bir maraton. Besiktas takimi ve bu oyuncular yeniden performans gösterecek kabiliyette ve inançtalar. Bizde o inançtayiz. Taraftarimiz, camiamiz inanmaya devam etsin bize ve oyunculara, hocamiza destek olsunlar. Besiktas bunlari atlatacaktir. Kaybedecek bir sey yok suan lige yeniden tutunacagiz. Trabzonspor ile puan farkimiz var, diger kulüplerle ayni puanlardayiz. Insallah toparlayacagiz“ dedi.



“Besiktas’a karsi organize bir karsilik var“

Penalti pozisyonlari ve tribünlerin bu duruma tepki göstermesiyle ilgili soruya cevap veren Emre Kocadag, “Pozisyonlar var, penalti pozisyonlari var. Hakemlerle alakali sunu söylemek istiyorum. 8 yildir yöneticiyim. Ben futbolun, futbol takimindan sorumlu olarak birçok sene içerisinde oldum. Biz hakemlerin sene basindan beri geldigimiz noktada, vücut dillerinde ne yapmak istedikleri, hakem olarak adlandirmayalim, hakem MHK TFF isim degisiyor ama bir sekilde Besiktas’in önünün kesmek için bir seyler yapiliyor, bunlari anliyoruz. Bizimde iyi oyunu daha fazla oynamamiz lazim. Bu bir bahane olmayacak. Hakemlerde bir sekilde kendilerini gelistirecekler. Ama bu hakemlerle yapacak bir sey yok. Bunu artik kabullenmek durumundayiz, elimizdeki malzeme bu. Bir gün ismi hakem, bir gün baska bir sey oluyor, Besiktas’a karsi organize bir karsilik var, organize ekip var. Biz milli arayi iyi degerlendirip bunlarin üstesinden gelecegiz“ ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA