Antalya'da Uluslararasi Çocuk Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Antalya'nin Manavgat ilçesinde düzenlenen "Uluslararasi Çocuk Futbol Turnuvasi" final maçlari ve ödül töreniyle tamamlandi.

Hane Spor Kompleksi'nde gerçeklestirilen turnuvaya Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Bulgaristan, Özbekistan, Libya, Filistin ve Türkiye'den 9-16 yas grubu çocuklardan olusan 41 takim katildi. Turnuva, final maçlariyla sona erdi.

16 yas alti kategorisinde Stuttgart Taskent birinci, Manavgat Belediyespor ikinci, Manavgat 07 Spor Kulübü üçüncü oldu. 14 yas alti kategorisinde Lokomotiv Moskova birinciligi, Besiktas ikinciligi, Manavgat Belediyespor üçüncülügü elde etti. 12 yas alti kategorisinde ise Lokomotiv Taskent birinciligi, Lokomotiv Moskova Perova ikinciligi ve Lokomotiv Moskova üçüncülügü kazandi. 10 yas alti kategorisini de Lokomotiv Moskova birinci, Manavgat Futbol Akademisi ikinci ve Dinamo Kiev üçüncü tamamladi.

Turnuva sonrasi düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya, takimlara ise kupa verildi.

Turnuvanin organizasyon sorumlusu Muhammed Ali Dersinlioglu, gazetecilere, Antalya'da bu yil 7'ncisini düzenledikleri futbol turnuvasina yaklasik bin sporcunun katildigi söyledi.

Kaynak: AA