Altinordu-Eyüpspor Maçinin Ardindan

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu:'Ne kadar oyuna tutunsak da yaptigimiz basit hatalarla maç kaybediyoruz, bugün de böyle oldu' Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan:'Hedefe dogru gitmeye çalisiyoruz'.

Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor'a 2-1 maglup olan Altinordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroglu, "Ne kadar oyuna tutunsak da yaptigimiz basit hatalarla maç kaybediyoruz, bugün de böyle oldu." dedi.

Eroglu, maçtan sonra katildigi basin toplantisinda, sezon basinda takimdan ayrilan oyuncu sayisinin fazla oldugunu hatirlatarak, sezona iyi baslayamadiklarini söyledi. Ligde yüksek bütçeli takimlarin oldugunu, kendilerinin ise mütevazi bir kadrolarinin oldugunu kaydeden Eroglu, sözlerini söyle sürdürdü:

"Buna ragmen sahada son ana kadar kazanmak için her seyi yapmaya çalistik. 1-0'i yakaladiktan sonra topun bizde oldugu bölümde topa daha iyi sahip olup, 2-3'ü bulma sansimiz vardi. Rakibin hücum gücünün yüksek ama savunma zaaflarinin oldugunu biliyorduk. Bunu da degerlendirme anlaminda 30 dakikalik bölüm iyi geçti bizim için ama bir türlü skoru attiramadik. Ilk yarinin bitimine dogru yedigimiz gol, 1-1'den sonra rakibin hücumsal anlamda fonksiyonlari daha artti."

Eroglu, karsilasmanin 72. dakikasinda önemli bir pozisyonu degerlendiremediklerini hatirlatarak, söyle konustu:

"Duran toptan gol yedik, 2-1'den sonra yaptigimiz hamlelerle basarili olamadik ama rakibin bütçeli takimlarina karsi iyi mücadele veriyoruz. Su an biraz sancili geçiyor. Belki milli takim arasi toparlanmamiz için iyi bir firsat. Oyun kimligimizi bugün 30 dakikalik bölümde iyi yaptik, bunu artirmamiz lazim. Oyuncularimizin bireysel performanslarini biraz daha yukari çekmek zorundayiz. Ne kadar oyuna tutunsak da yaptigimiz basit hatalarla maç kaybediyoruz, bugün de böyle oldu."

- Zafer Turan: "Hedefe dogru gitmeye çalisiyoruz"

Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan da rakiplerinin oyuna çok iyi basladigini söyledi. Özellikle ilk 15 dakikalik bölümde istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirten Turan, sunlari kaydetti:

"Ancak golü yedikten sonra birçok pozisyonumuz vardi. Bunlardan sadece bir tanesini degerlendirebildik. Ikinci yarida biraz daha dengeli bir oyun vardi. Biz daha sonradan çift forvete dönerek biraz daha maçi kazanmak adina bir adim atmak istedik. Son dakikalarda duran toptan gelen bir golle galip gelmesini bildik. Hedefe dogru gitmeye çalisiyoruz. Yolumuz uzun, insallah sonuna kadar böyle devam ederiz."

Kaynak: AA