Royal Antwerp-Fenerbahçe Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira: 'Son haftalar zordu ama kisiligimizin ve takim ruhumuzun oldugunu gösterdik. Bu gece, sonucu hak ettik. Takimimdan çok memnunum' Mert Hakan Yandas: 'Bizim için zorlu geçen 3 hafta vardi. Bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Bunu da bugün sahaya yansittik. Kazandigimiz için mutluyuz'

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. hafta maçinda deplasmanda Belçika ekibi Royal Antwerp'i 3-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, sonucu hak ettiklerini ve takimdan memnun oldugunu söyledi.

Bosuil Stadyumu'nda karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Pereira, Royal Antwerp karsisinda iyi oynadiklarini söyledi.

Pereira, "Son haftalar zordu ama kisiligimizin ve takim ruhumuzun oldugunu gösterdik. Bu gece, sonucu hak ettik. Takimimdan çok memnunum." diye konustu.

Zor bir hafta geçirdiklerini aktaran Pereire, "Geçen haftalarda kaybettigi öz güveni takima vermemiz gerekiyordu." ifadesini kullandi.

Trabzon, Alanya veya Konya’daki maçlarin karsilastirilmamasi gerektigi dile getiren Pereira, sunlari söyledi:

"Siradaki maçlar çok önemli. Dinlenip aklimizdaki çipi degistirmemiz ve siradaki maça odaklanmamiz lazim. Takimimdan, taraftarimizdan, baskanimizin tutkusundan süphem yok. Basarili olmak için her seye sahibiz. Yapmamiz gereken dengeyi koruyup dogru yolda devam etmek."

Irfan Can Kahveci'nin oyunuyla ilgili soruyu yanitlayan Pereira, "Irfan Can'in kalitesini biliyoruz. Ciddi bir sakatlik yasadi, uzun süre oynamadi. Ama simdi formuna kavusuyor." dedi.

"Bu gece takimin ruhunu çok begendim. Umarim böyle devam ederler." ifadesini kullanan Pereira, bugünkü maçta forma giyemeyen Luiz Gustavo, Enner Valencia, Altay’in da bu maçta ruhen takimla birlikte sahada oldugunu, kendilerine tesekkür ettigini belirtti.

- Mert Hakan Yandas: "Kazandigimiz için mutluyuz"

Fenerbahçeli oyuncu Mert Hakan Yandas da, "Bizim için zorlu geçen 3 hafta vardi. Bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Bunu da bugün sahaya yansittik. Kazandigimiz için mutluyuz. Bunu devam ettirmemiz lazim." diye konustu.

Hafta sonu oynayacaklari maçtan sonra önlerinde önemli bir derbi oldugunu kaydeden Mert Hakan, bu maçlari kazanip taraftarlarini mutlu etmek istediklerini aktardi.

Mert Hakan, kaptanlik yaptigi maçta 1 gol atmanin kendisi için önemli oldugunu, Fenerbahçe’nin kaptanligini yapmaktan onur duydugunu söyledi.

Mert Hakan, "Su an en önemli maçlardan birini kazandik. Önümüzde iki maç var. Bunlari kazanirsak gruptan çikacagiz. Bu maçlari kazanmak için elimizden geleni yapacagiz." dedi.

Kaynak: AA