Halil Dervisoglu Açiklamasi 'Çok Üzgünüz, Bu Maçi Galibiyete Çekebilirdik'

Galatasarayli futbolcu Halil Dervisoglu, Lokomotiv Moskova maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Çok üzgünüz, bu maçi galibiyete çekebilirdik" dedi.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçinda Galatasaray sahasinda Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile karsilasti. Müsabakada 1-1 berabere kalan sari-kirmizililar puanini 8’e çikardi çikardi. Mücadelenin ardindan basin toplantisinda konusan Galatasarayli futbolcu Halil Dervisoglu, maçta çok fazla pozisyon bulduklarini söyleyerek, "Orada en az bir gol daha çikarmamiz lazimdi. Bu bize bir ders oldu. Ayrica skoru korumamiz lazimdi. Pozisyonlarda bir gol daha bulmamiz gerekiyordu. Bütün takim iyi mücadele etti. Çok üzgünüz, bu maçi galibiyete çekebilirdik. Takim olarak bu maçi yenilgi gibi hissettik” diye konustu.

UEFA Avrupa Ligi’nde basarili olmak istediklerini belirten Dervisoglu, "Büyük takimda oynuyorsaniz hayalleriniz de büyük oluyor. Avrupa Ligi’nde elimizde büyük bir sans var. Elimizden geleninin fazlasini verecegiz. Insallah takim olarak büyük bir basari elde ederiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA