Hakan Kutlu Açiklamasi 'Hakem De Hata Yapabilir, Futbol Hatalar Oyunudur'

Kasimpasa Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 2-0 maglup bitirdikleri Gaziantep FK maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Kazanmak istiyorduk ama olmadi" dedi. Hakan Kutlu, maçin sonunda yasanan tekrar oynanma olayi ile ilgili de açiklama yaparak, "Hakem de hata yapabilir, futbol hatalar oyunudur" ifadelerini kullandi.

Kasimpasa, Süper Lig’in 12. haftasinda konuk oldugu Gaziantep Futbol Kulübü’ne Joao Figueiredo ve Steven Caulker’in attigi gollerle 2-0 maglup oldu. Bu sonuçla Kasimpasa 9 puanda kalirken, Gaziantep ekibi ise puanini 15’e çikardi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Kasimpasa Teknik Direktörü Hakan Kutlu, iyi bir takima karsi zorlu bir maç oynadiklarini ve kaybettikleri için üzgün olduklarini söyledi.



"Kazanmak istiyorduk ama olmadi"

Maç sonu degerlendirmelerde bulunan Kasimpasa Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Gaziantep takimini galibiyetleri için tebrik ediyorum. Bugün aslinda oyunun her iki tarafini oynayan takim olduk. Biz gol atabilseydik maç çok daha farkli yerlere gidebilirdi. Geçen hafta kazanmis oldugumuz bir maç vardi. Bunu devam ettirmek istiyorduk ama olmadi. Ufak hatalarimiz vardi bugün, rakibe karsilik veremedik ama çok da pozisyon vermedik. Takimla çok kisa süredir beraberiz. Son iki maçta çok daha pozitif bir oyun var. Daha fazla çalisacagiz ve üzerine koyarak devam edecegiz. Maglubiyet için üzgünüz. Gaziantep Futbol Kulübü’nü tebrik ediyoruz" dedi.



"Hakem de hata yapabilir"

Maçin sonunda yasanan tekrar oynanma olayi ile ilgili de konusan Hakan Kutlu, "Hakem kronometreyi yanlis görmüs ve maçi erken bitirmis. Futbol hatalar oyunu, hakem de hata yapabilir. Çok takilmamak gerekiyor. Bu tür seyler az da olsa yasanabiliyor" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA