Gaziantep FK-Kasimpasa Maçinin Ardindan

Kasimpasa Teknik Direktörü Hakan Kutlu: 'Girmis oldugumuz pozisyonlari degerlendirebilsek maç çok farkli yere gidebilirdi' 'Bazen hatalar olabiliyor. Hakem de maçin kronometresinde dakikayi yanlis görmüs, maçin bittigini zannetmis. Sonra bize yeniden maça çikmamiz gerektigini söylediler, biz de çiktik'

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasinda Gaziantep FK'ye 2-0 yenilen Kasimpasa'nin teknik direktörü Hakan Kutlu, girmis olduklari pozisyonlari degerlendirebilseler maçin çok farkli yere gidebilecegini söyledi.

Kutlu, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, rakibi kutladi.

Maçin her iki devresinde de üstün oynayan taraf olduklarini anlatan Kutlu, söyle konustu:

"Özellikle ikinci yarida girdigimiz çok net gol pozisyonlari var. Oyunun da hakimiydik. Beraberlik golünü atabilsek maç çok farkli yerlere gidebilirdi. Ama ortaya koydugumuz bir oyun anlayisi ve mücadele var. Geçen hafta kazandigimiz bir maç vardi, bugün de oyun anlaminda ortaya koydugumuz iyi seyler vardi. Tabii bazi hatalarimiz ve duran toptan yedigimiz 2 gol var. Girmis oldugumuz pozisyonlari degerlendirebilsek maç çok farkli yere gidebilirdi. Çok kisa süredir oyuncularla beraberiz ama 2 maçtir geçmise göre daha pozitif bir futbol var. Rakibe çok az sayida gol pozisyonu verdik. Zannediyorum 2 golün disinda, maçin sonuna dogru bir net daha pozisyon verdik. Çalisacagiz, milli maç arasi bizim için firsat. Üzerine koyarak devam edecegiz, üzgünüz."

Kutlu, maçin sonunda yasananlarla ilgili bir soru üzerine, "Bazen hatalar olabiliyor. Hakem de maçin kronometresinde dakikayi yanlis görmüs, maçin bittigini zannetmis. Sonra bize yeniden maça çikmamiz gerektigini söylediler, biz de çiktik. Olabiliyor böyle hatalar, üzerinde çok durmamak gerekiyor. Bizler de hata yapabiliyoruz, hakem de bir hata yapmis." diye konustu.

Kaynak: AA