Filenin Efelerinden Muhtesem Baslangiç

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig 1. Grup’ta yer alan Karacabey Belediyespor Voleybol Takimi, lige dev bir galibiyetle basladi.

Karacabey Belediyespor Voleybol Takimi ligin ilk maçinda, tarihinde ilk kez 2. ligde yer alan Fenerbahçe Spor Kulübü ile karsilasti. Ilk iki seti kaybeden Karacabey Belediyespor, muhtesem bir geri dönüse imza atarak, üçüncü setten itibaren verdigi üstün mücadele ile maçtan 3-2 galip ayrilmayi basardi. Karacabey Atatürk Spor Salonunda oynanan karsilasmanin ilk 2 setini 25-21 ve 25-22 almayi basaran Fenerbahçe karsisinda Karacabey Belediyespor, üçüncü sette ataga geçerek 25-22 ve 25-18’lik setlerle durumu esitledi ve son seti de 15-9 alarak salondan galip çikmayi basardi.

Geriden gelip kazanmak çok önemliydi

Takim Antrenörü Mustafa Cengiz yaptigi açiklamada, “Öncelikle galip geldigimiz için çok mutluyuz. Fenerbahçe’ye karsi 2-0 geriden gelip kazanmak galibiyeti daha da anlamli kildi. Lige güzel bir baslangiç yaptik. Böyle devam etmek istiyoruz.Bunun için de çalismalarimiza araliksiz devam edecegiz. Galibiyeti tüm Karacabey halkina armagan ediyoruz” dedi.

Karacabey için önemli galibiyet

Maçi izlemeye gelen Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan da yaptigi degerlendirmede, Fenerbahçe galibiyetinin Karacabey için önemli oldugunun altini çizdi. Fenerbahçe gibi köklü bir takim karsisinda salondan galip çikmanin bu sezona dair umutlari güçlendirdigini ifade eden Özkan, kulüp sporcularini ve yöneticilerini tebrik etti. Öte yandan Karacabey Belediyespor, ligin 2. haftasinda Inegölspor ile pazar günü Inegöl’de karsi karsiya gelecek. Maç, saat 14.00’de Inegöl Spor Salonunda oynanacak.

Kaynak: İHA