Erol Bulut Açiklamasi 'Maç Bitti Dediler Içeri Girdik, Tekrar Baslayacak Dediler Sahaya Çiktik'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-0 galip bitirdikleri Kasimpasa maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Zor bir maçta önemli bir 3 puan aldik" dedi. Maç sonu yasanan ilginç olaylarla ilgili de yorum yapan Bulut, "Maç bitti dediler içeri girdik, tekrar baslayacak dediler sahaya çiktik" ifadelerini kullandi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 12. haftasinda konuk ettigi Kasimpasa’yi Joao Figueiredo ve Steven Caulker’in attigi gollerle 2-0 maglup etti. Bu sonuçla Gaziantep ekibi puanini 15’e çikarirken, Kasimpasa ise 9 puanda kaldi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, zorlu bir maçi kazandiklarini ve mutlu olduklarini belirtti.



"ZOR BIR MAÇTA ÖNEMLI BIR 3 PUAN ALDIK"

Maç sonu degerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bugün zor bir maç oynadik. Bu zor maçta 3 puan aldigimiz için mutluyuz. Sahada rakibe göre daha güçlü ve daha iyiydik. Bunun sonucu olarak da maçimizi kazandik. Maça genel olarak baktigimizda bizim için iyi geçti diyebiliriz. Özellikle defans olarak iyi oynuyoruz. Topun bizde kalma süresini daha da arttirmamiz gerekiyor. Bu noktalara çalismaya devam edecegiz. Önümüzdeki haftalarda performansimizi daha da yukarilara çekmeyi düsünüyoruz. Hücum anlaminda da kendimizi gelistirmemiz gerekiyor. Futbolda üretmek zordur. Topun arkasinda pozisyon almak daha kolay. Çalismamiz, daha sakin ve daha fazla yardimlasmamiz lazim. Bazi seyler kolay olmuyor. Takimin alistigi bir sistemi biz biraz daha gelistirmek istiyoruz" dedi.



"GÜNAY BIZIM IÇIN ÇOK DEGERLI"

Performansi ile dikkat çeken kaptan Günay Güvenç ile ilgili de açiklamalarda bulunan Erol Bulut, "Günay bizim için çok önemli ve degerli bir oyuncu. Bu sezon çok iyi gidiyor. Bugün de çok iyiydi. Takima çok iyi kaptanlik yapiyor. Performansi da çok iyi. Günay’in milli takim olayi ile ilgili konusmak bana düsmez. O konuda yorum yapamam" ifadelerini kullandi.

"MAÇ BITTI DEDILER IÇERI GIRDIK, TEKRAR BASLAYACAK DEDILER SAHAYA ÇIKTIK"

Maç sonu yasanan ilginç olaylarla ilgili de yorum yapan Bulut, "Maç bitti dediler içeri girdik, sonra tekrar baslayacak dediler. Biz de çiktik ve dört dakika daha oynadik. Bu bir hata, bu tür seyler olabilir. Hakem de hata yapabilir. Sonuçta olmasi gereken ne ise öyle yapmak zorundayiz. Bize de öyle talimat verildi.

4 dakika yeniden oynamamiz gerekiyordu sahaya çiktik ve oynadik. Bu bir hata hakem de bir insan hata olabilir" diye konustu.

(Said Vakkas Yagci/IHA)

Kaynak: İHA