Çaykur Rizespor-Aytemiz Alanyaspor Maçinin Ardindan

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu: 'Takim olma yolunda olumlu gelisme sagladik. Bugün iyi bir takima karsi iyi galibiyet aldik. Bizim için çok önemliydi' Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: 'Iyi oynamadigimiz için hak ettigimiz bir maglubiyet aldik. Iyi oynamazsaniz kazanamazsiniz'

Süper Lig'in 12. haftasinda sahasinda Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoglu, "Takim olma yolunda olumlu gelisme sagladik. Bugün iyi bir takima karsi iyi galibiyet aldik. Bizim için çok önemliydi." dedi.

Hamzaoglu, maçin ardindan düzenledigi basin toplantisinda, kazanilmasi gereken zor bir maçi atlattiklarini belirtti.

Özellikle iç saha maçlarini kazanmalarini gerektigine isaret eden Hamzaoglu, "Deplasmanda alacagimiz iyi sonuçlar ise bizi daha iyi edecek. Haftalardir kaybetmemize ragmen iyi yoldaydik. Iyi çalisiyoruz, bireysel olarak üstüne koyduk. Takim olma yolunda olumlu gelisme sagladik. Bugün iyi bir takima karsi iyi galibiyet aldik. Bizim için çok önemliydi. Milli arada eksiklerimizi tamamlamaliyiz. Bundan sonra her maçimiz bir final havasinda. Her maçtan sonra bir final daha. Kazansak da kaybetsek de isin sonu olmayacak. Simdi Konya'daki finale hazirlanacagiz." diye konustu.

Rakiplerin olumlu ve olumsuz taraftarini analiz ettiklerinin altini çizen Hamzaoglu, söyle devam etti:

"Hafta içi buna göre çalisiyoruz. Bu hafta nasil oynayacagimizi konusuyoruz. Nasil oynayacagimizin içerisinde hücum, savunma her sey var. Efecan ve Emre özel oyuncular. Onlari mümkün oldugu kadar az topla bulusturmak çok önemliydi. Baiano ve Dokovic iyi isler yapti. Skoru bulduktan sonra kapanmis gibi görünsek de taktik açidan önemliydi. Güzel bir galibiyet aldik."

-Aytemiz Alanyaspor cephesi

Akdeniz ekibinin teknik direktörü Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor'u galibiyetinden dolayi tebrik etti.

Beklentileri karsilayamadiklarina isaret eden Korkmaz, "Çaykur Rizespor hak ettigi bir galibiyet aldi. Biz iyi oynamadik. Iyi oynamadigimiz için hak ettigimiz bir maglubiyet aldik. Iyi oynamazsaniz kazanamazsiniz." diye konustu.

Eksiklerin mazeret olmamasi gerektigini vurgulayan Korkmaz, "Eksik olan oyuncular yerine oyuncu bulup çözüm yaratiyoruz. Takim olarak iyi oynamadik. Bugün genel olarak iyi degildik." seklinde konustu.

Kaynak: AA