Büyüksehir Belediyesi GSK Erkek Basketbol Takimi, Kendi Evinde Galibiyet Arayacak

İçel Büyüksehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Erkek Basketbol Takimi, bu hafta kendi evinde oynayacagi Sigortam.net ITÜ Basketbol Takimi maçi için antrenmanlarina devam ediyor.

Büyüksehir GSK için büyük önem tasiyan maç, 7 Kasim Pazar günü saat 15.45’te İçel Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak. İçel ekibi, ligin 6’nci haftasinda kendi evinde oynayacagi maça galibiyet parolasi ile çikacak. Büyüksehir GSK Erkek Basketbol Takimi Basantrenörü Hikmet Sahin Atesdagli, büyük bir hevesle hazirlandiklari maç hakkinda degerlendirmelerde bulunarak, “Sigortam.net ITÜ Basketbol Takimi, lige çikmak için kurulmus çok üst düzey bir takim, oyunculari çok üst düzey oyuncular. Süper Lig’de oynamis olan 5 oyunculari var. Iyi bir mücadele olacagini düsünüyorum. Sakat olan oyuncularimiz var. Çikacagiz, mücadelemizi yapacagiz. Kendi evimizde kazanmak istiyoruz” dedi.

Oyun kurucu Atakan Erdek’in kolunda, TJ Washinton’un ise ayak bilegindeki sakatligin devam ettigini ifade eden Atesdagli, TJ Washinton’un geçtigimiz hafta bir antrenman ile maça çiktigini, bu hafta daha iyi bir performans sergileyecegini vurguladi. Atesdagli, “Iyi bir takimiz, iyi bir sehri temsil ediyoruz. Iyi de çalisiyoruz. Takimdaki oyuncular da özveriyle çalisiyorlar. Önümüzdeki haftalarda daha iyi noktalara gelecegimizi düsünüyorum” diye konustu.

Takim Kaptani Polat Kaya ise “Baskanimiz Vahap Bey’in katkilariyla son iki yildir güzel bir olusum var. Lige istedigimiz gibi basladik ama son üç haftadir maglubiyet serisine girdik. Simdi Sigortam.net maçi var. Onlar da bu lig için iyi bir kadro kurmus, iyi basketbol oynayan bir takim. Bu maçta da iyi oynayip kazanacagimizi düsünüyorum. Yeterli bir kadroya sahibiz, iyi bir ekibiz her anlamda” seklinde konustu.

Federasyonun aldigi karar ile tribünlere tam kapasite seyirci alindigini belirten Kaya, 7 Kasim Pazar günü oynanacak maça tüm İçelli sporseverleri davet etti.

Kaynak: İHA