Bandirma Belediyesi ' Yasasin Cumhuriyet' Birimler Arasi Futbol Turnuvasi

Bandirma Belediyesinin düzenledigi ve bu yil 10.’su gerçeklesen; “Yasasin Cumhuriyet” Birimler Arasi Futbol Turnuvasi bu aksam oynanan maçlarla tamamlandi.

Bandirma Belediyesi’nde futbol heyecani yasandi. Ilk olarak oynanan 3.’lük maçinda; Güvenlik Birimi ile Hukuk Birimi karsi karsiya geldi. Heyecan dolu dakikalardan sonra, Hukuk Birimi 5-4 galip gelerek turnuvayi 3. olarak tamamladi. Final maçinda; Makina Ikmal Bakim ve Onarim Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlügü’nün mücadelesi tarafli tarafsiz alkis ve takdir aldi. Son ana dek heyecanini koruyan maçin sonunda, 3-2’lik galibiyetle gülen taraf ve sampiyon Park ve Bahçeler Müdürlügü oldu. Kupa töreninde yaptigi konusmada, turnuvaya katilan tüm müdürlüklere ve sahaya çikarak, geleneksellesmis olan bu turnuvaya hayat veren tüm oyunculara tesekkür eden Belediye Baskani Av. Tolga Tosun; “Belediyemizin düzenledigi ve birimler arasinda gerçeklesen “Yasasin Cumhuriyet” Birimler Arasi Futbol Turnuvasi tam da adina uygun bir ruhtaydi. Tüm heyecana ve kora kor mücadelelere ragmen asla centilmenlik disi bir olay olmadi. Zaten amacimiz rekabet azmiyle birlikte dostluk ve kurumsal aidiyet baglarimizi güçlendirmekti. Bu yil sampiyonumuz Park ve Bahçeler Müdürlügümüz oldu. Tebrik ediyorum. Diger tüm müdürlüklerimize, degerli mesai arkadaslarima ve turnuvanin degerini arttiran katilimlari, adaletli kararlari ile TFF Balikesir Grubu Hakem Ekibine çok tesekkür ediyorum” dedi.

Turnuva hakemleri ve dereceye giren oyunculara madalya takdimi sonrasinda, Park ve Bahçeler Müdürlügü zaferlerini Sampiyonluk Kupasini havaya kaldirarak ilan etti. Turnuva Gol Krali, 30 gol ile Ersin Turan oldu. En Centilmen Takim ödül ve kupasina ise Zabita Müdürlügü layik bulundu.

Kaynak: İHA