Yeni Malatyaspor, Medipol Basaksehir Karsisinda Galibiyete Odaklandi

Oussama Haddadi: 'Medipol Basaksehir karsisina Adana Demirspor ve Altay müsabakalarindakinden daha büyük bir konsantrasyonla çikip, maçi alacagiz' 'Türk vatandasi olmaya karar verdim ve basvuruda bundum. Yakinda ben de Türk olacagim'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Tunuslu oyuncusu Oussama Haddadi, Medipol Basaksehir maçinda sahadan 3 puanla ayrilmak istediklerini söyledi.

Malatya ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasinda 6 Kasim Cumartesi günü Medipol Basaksehir'i konuk edecegi maçin hazirliklarini Orduzu Pinarbasi'ndaki tesislerde teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde sürdürdü.

Antrenman öncesi gazetecilere açiklama yapan Oussama Haddadi, yeni teknik direktör Sumudica'nin gelmesiyle oynadiklari ilk iki maçi kazandiklarini, ardindan Kasimpasa'ya maglup olduklarini hatirlatti.

Kasimpasa maçina iyi hazirlandiklarini ancak özellikle karsilasmanin ikinci yarisinda konsantrasyon eksikligi yasadiklarini dile getiren Haddadi, "Bu bize yakismiyor. Medipol Basaksehir karsisina Adana Demirspor ve Altay müsabakalarindakinden daha büyük bir konsantrasyonla çikip, maçi alacagiz." degerlendirmesinde bulundu.

Haddadi, Malatya'da kendisini çok iyi hissettigini belirterek, "Takim arkadaslarimla bir aile ortami içerisindeyiz. Kendimi Malatya'da çok mutlu hissediyorum. Su an düsündügüm tek sey takimimla daha çok kazanip Malatya'da daha mutlu bir zaman geçirmek." ifadelerini kullandi.

- "Yakinda ben de Türk olacagim"

Türkiye'ye olan sevgisini dile getiren Haddadi, sunlari kaydetti:

"Türkiye'yi çok seviyorum. Her zaman Türk olmak isterdim. Esim, çocugum Türk. Ben de futbol içinde veya futboldan sonra her zaman Türkiye'de yasamak istemisimdir. Bunun için Türk vatandasi olmaya karar verdim ve basvuruda bundum. Yakinda ben de Türk olacagim. Ismim ayni kalacak ama ikinci isim olarak Mustafa'yi düsünüyorum. Çünkü vefat eden babamin ismi. Babamin ismini yasatmak istiyorum."

Kaynak: AA