Markus Gisdol Açiklamasi 'Her Iki Takim Da Muhtesem Bir Performans Gösterdi'

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Her iki takim da muhtesem bir performans gösterdi, iki takim da kazanabilirdi“ diye konustu.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. hafta maçinda Lokomotiv Moskova deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol, çok mutlu oldugunu ifade ederek, “Ilk defa bu kadar çok büyük bir zevk aldim maçtan. Iki senedir biz taraftarlardan mahrum kalmistik, böylesine iyi bir atmosfer yasayamamistik. Galatasaray taraftarinin heyecanini görmeye degerdi. Benim takimimin bu atmosferden korktugunu dile getirmiyorum, herkes gayret gösterdi. Takimimiz bütün gayretiyle elinden geleni yapti. Ikinci yarida biraz daha dengeli oyun oldu ve maçi toparlamaya çalistik. Bazi hatalarimizi gördük ve ilerideki zamanlarda bu hatalari düzeltmek istiyoruz. Her iki takim da muhtesem bir performans gösterdi, iki takim da kazanabilirdi“ dedi.



“Heyecandan maç içerisinde biraz doz kaçmis olabilir“

Saha içerisinde yasanan gerginlige deginen Gisdol, “Her iki takim tarafinda heyecan fazlaydi ve biraz doz kaçmis olabilir maç içerisinde. Dolayisiyla heyecanlar biraz kontrol disina çikmis olabilir. Sonuçta her iki oyuncu birbirinden özür diledi, bu durum çok güzeldi. Maç içerisindeki heyecanli durumlara karsi degilim. Çok güzel bir atmosferde güzel bir maç oldu. Nerede olursa olsun sahaya yabanci madde atmak hos bir sey degil ama biz onlara iyi niyetli bakmamiz lazim“ diye konustu.



“Zaman geçirmek için taktik yapmadik“

Moskova takiminin maç içerisinde zamana karsi oynamasiyla ilgili soruya cevap veren Alman teknik adam, “Zaman geçirmek için taktik yapmadik. Oyuncular gerçekten sakatlandi ve aci çekti. Onlar da insan. Galatasaray takim oyunculari içinde ayni seyler düsünebiliriz. O yüzden böyle farkli seyler düsünmeyelim“ seklinde konustu.



Dmitry Rybchinskii: “Maç duygu ve heyecan doluydu“

Maça deginen Lokomotiv Moskova oyuncusu Dmitry Rybchinskii ise, “Genel olarak ilk yarida gayret göstermeye çalistik. Ama karsi takim çok daha etkili bir oyun gösterdigi için ikinci yarida zorlayabildik ve o zaman gol atabildik. Maç duygu ve heyecan doluydu“ diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA