Galatasaray-Lokomotiv Moskova Maçinin Ardindan

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol: 'Her iki takim da muhtesem oynadi. Iki takim da kazanabilirdi'

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol, UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile 1-1 berabere kaldiklari maçta iki takimin da çok iyi oynadigini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Alman teknik adam, maçin güzel bir atmosferde oynandigini belirterek, "Çok mutluyum, maçtan çok zevk aldim. Iki senedir taraftardan mahrum kaldik. Böyle heyecanli bir atmosferde oynamadik. Galatasarayli taraftarlarin heyecani görülmeye degerdi. Bunu gördügümüze çok mutlu olduk. Genç oyuncularimin bu atmosferden korktugunu söylemek istemiyorum. Herkes gayret göstermeye çalisti. Takimimiz elinden geleni yapti. Burada hatalarimizi da gördük ve onlari düzeltmek için notlarimizi aldik. Her iki takim da muhtesem oynadi. Iki takim da kazanabilirdi. Berabere kalmak da ayri bir güzellik oldu." diye konustu.

Markus Gisdol, müsabakanin son bölümünde iki takim oyunculari arasinda yasanan gerginlikle ilgili olarak, "Maçta heyecan fazlaydi. Belki orada biraz dozu kaçmis olabilir. Heyecan biraz kontrol disina çikmis olabilir. Sonuçta oyuncularin barismasi çok güzeldi." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA