Galatasaray, Avrupa Ligi'nde Liderligini Sürdürdü

Sarikirmizili takim, UEFA Avrupa Ligi E Grubu dördüncü haftasinda konuk ettigi Rusya'nin Lokomotiv Moskova ekibi ile 11 berabere kaldi Grupta oynadigi 4 maçta ikiser galibiyet ve beraberlik alan Galatasaray, 8 puanla lider durumda bulunuyor.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu dördüncü haftasinda konuk ettigi Rusya'nin Lokomotiv Moskova ekibiyle 1-1 berabere kaldi.

Nef Stadi'nda tribünleri çok büyük oranda dolduran sari-kirmizili taraftarlar oynanan müsabakada Galatasaray, Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli'nin 43. dakikada attigi sik golle ilk yariyi 1-0 önde kapatti.

Lokomotiv Moskova 73. dakikada Kamano ile buldugu golle skoru 1-1 yaparken, kalan sürede iki takim da yakaladigi önemli firsatlardan yararlanamadi ve karsilasma beraberlikle tamamlandi.

Grupta oynadigi 4 maçta ikiser galibiyet ve beraberlik alan Galatasaray, 8 puanla zirvedeki yerini korudu. Lokomotiv Moskova ise 2 puanla son sirada yer aldi.

Galatasaray, gruptaki besinci maçini 25 Kasim Persembe günü sahasinda Olimpik Marsilya ile yapacak.

- Son bölümdeki baski golü getirmedi

Karsilasmanin son bölümünde rakip sahada baskili bir mücadele ortaya koyan Galatasaray, aradigi ikinci golü bulamadi.

Yedigi golden sonra ikinci gol için bastiran sari-kirmizili takim, üst üste pozisyonlara girmesine ragmen bir türlü mesin yuvarlagi aglarla bulusturamadi.

Bu bölümde Lokomotiv Moskova'nin girdigi ani ataklarda da Muslera basarili bir sekilde kalesini savundu.

- Grupta ilk kez kalesinde gol gördü

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi grup asamasinda ilk kez gol yedi.

Gruptaki ilk üç karsilasmasinda rakiplerine gol sansi tanimayan sari-kirmizili takim, evindeki Lokomotiv Moskova maçinda bu basarisini sürdüremedi.

Galatasaray, gruptaki ilk üç maçinda Lazio ve Lokomotiv Moskova'yi 1-0'lik skorlarla yenerken, Olimpik Marsilya ile golsüz berabere kaldi.

Kaynak: AA