Sporun Ve Sporcunun Dostu Baskan

Cumayeri Belediye Baskani Mustafa Kologlu ilçede altyapi ve asfalt çalismalari oldugu kadar spor ve sporculara da önem veriyor. Iller arasi derece yapan Cumayeri Belediyesi Karate takimi sporculari madalyalarini Baskan Kologlu’nun elinden aldi.

Cumayeri Belediye Baskani Mustafa Kologlu, spor ve sporcunun yaninda oldugunu bir kez daha gösterdi. Cumayeri Belediye Spor Kulübü altinda karate yapan sporcular iller arasi karate turnuvasinda derece yaptilar. Baskan Kologlu, derece yapan sporculari ziyaret ederek madalyalarini takdim etti.

Baskan Mustafa Kologlu spor ve sporcunun yaninda olduklarini dile getirerek "Sporun ve sporcunun her zaman yanindayiz. Ilçemize Hilal Tepe projesinde spor alanlari kazandiracagiz. Biz de çocuklarimizi ve gençlerimizi zararli aliskanliklardan uzak tutmak amaciyla sporun tüm branslarinda onlara destek olacagiz. Cumayeri’nin adini önce Türkiye’ye ardindan da dünyaya duyuracak sporcularimiz olsun istiyoruz. Biliyorsunuz ki ülkemizi olimpiyatlarda halterde temsil eden Nuray Levent kardesimiz var. Avrupa sampiyonu oldu ve bize gurur yasatti. Bir olimpiyat sampiyonu Cumayeri’nden çiksin istiyoruz. Bunun için tüm kapilarimiz açik" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA