Manisa'da Okul Sporlari Kros Il Birinciligi Yapildi

Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen 2021-2022 Egitim Ögretim Yili Okul Sporlari Yildizlar-Gençler Kiz-Erkek Kros Il Birinciligi müsabakalari tamamlandi.

Salihli Ilçesinde düzenlenen Okul Sporlari Yildizlar-Gençler Kiz-Erkek Kros Il Birinciligi müsabakalara, 10 okuldan 72 sporcu katildi.

Birinci olan sporcular Manisa’yi Bölge Sampiyonasi’nda temsil edecegi kaydedildi. Nefes kesen yarislar sonunda Yildiz Kizlarda birinci Salihli Hacibektasli Ortaokulu olurken yildiz erkeklerde ise birinci Salihli Hacibektasli Ortaokulu, ikinci Akhisar Mehmet Keskinoglu Ortaokulu ve Salihli Misak-i Milli Ortaokulu oldu. Genç Kizlarda birinci Manisa Spor Lisesi, ikinci Sehzadeler TBMM 85. Yil Çok Programli Anadolu Lisesi ve üçüncü Salihli Necip Fazil Kisakürek Sosyal Bilimler Lisesi oldu.

Genç Erkeklerde ise birinci Akhisar Kayhan Ergün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Manisa Spor Lisesi ve üçüncü Salihli Necip Fazil Kisakürek Sosyal Bilimler Lisesi oldu. Yarismalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari Salihli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Oktay Ayaz, Atletizm Manisa il temsilcisi Bahattin Kayan ve Beden Egitimi Ögretmenleri tarafindan verildi.

Kaynak: İHA