Kilis Belediyespor Baskani Günay'dan Reyhanli Maçina Sert Tepki

Kilis Belediyespor Kulüp Baskani Ahmet Günay, Reyhanlispor taraftarlarinin sahaya inmesi futbolculara saldirmaya çalismasi ve yine Reyhanlispor teknik heyetinin ve sporcularinin Kilis Belediyesporlu sporculara saldirmalarini hiç bir akil ile izah edemediklerini söyledi.

Bölgesel Amatör lig 3. Bölge 2. gurupta sampiyonluk mücadelesi veren Kilis Belediyespor’un Baskani Ahmet Günay, Reyhanli Emniyeti eger ciddi anlamda tedbirler almamis olsaydi belki de bugün çok daha farkli seyleri konusulacagini ifade etti.

Günay, "Bal liginde sezon basinda iyi bir yapilanma ile yolumuza devam eden bir takim hüviyetindeyiz. Her deplasman oldugu gibi Reyhanlispor deplasmanina kazanmak parolasi ile gittik. Reyhanslispor’a daha ilk dakika attigimiz golden itibaren bas gösteren olaylar maç sonuna kadar devam etti. Futbol rekabet oyunudur. Futbolda üç ihtimalli sonuç vardir. Bizler galip geliriz, maglup oluruz veya berabere kaliriz her türlü sonucu kabulleniriz. Ancak Reyhanlispor taraftar, teknik heyet ve Reyhanlispor yönetimi asla kabul edilemeyecek olaylarin altina müsabaka boyunca imza atmislardir. Sahada adeta futboldan baska herseyi gördük. Su çok iyi bilinmelidir ki Kilis Belediyespor deplasmani hiç bir takim için kolay olmayacaktir. Bizler rakiplerimizi çiçekler ile karsilarken, herhangi bir ihtiyaçlarinin olup olmadigini belirtirken rakiplerimizin bu muamelesine mazur kalmak bizleri derinden üzmüstür. Buradan Reyhanlispor Emniyet mensuplarina tesekkür etmek istiyorum. Eger ciddi anlamda tedbirlerini almamis olsalardi belki de bugün baska seyleri konusacaktik. Bizler maglubiyete mazeret olsun diye bunlari söylemiyoruz. Maçin ilk dakikalarinda baslayan ve maçin sonuna kadar devam eden ayrica maçin 70. dakikasindan itibaren artan saha içi olaylari ümit ediyorum ki maçin gözlemcisi ve denetçisi tarafindan kaleme alinmis olsun. Video kayit görüntüleri elimizde isteyen kisilere video kayit görüntülerini de gönderebiliriz. Kilis Belediyespor Kulübü olarak hamaset yapmak gibi bir lüksümüz yok eden bulur mantigi ile bizler ligimize konsantre olmaya ve maçlarimizi oynamaya devam edecegiz" dedi.

Günay, Reyhanlispor taraftarlarinin sahaya inmesi futbolculara saldirmaya çalismasi ve yine Reyhanlispor teknik heyetinin ve sporcularinin Kilis Belediyesporlu sporculara saldirmalarini hiç bir akil ile izah edemediklerini sözlerini ekledi.

Kaynak: İHA