Kars 36 Spor Büyüköner Ile Anlasti

Kars 36 Spor Murat Büyüköner, ile anlasti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi takimlarindan Kars 36 Spor Erol Batur’dan bosalan Teknik Direktörlüge Murat Büyüköner’i getirdi.

Artvin Çoruh Spor müsabakasi sonrasinda Erol Batur ile yollarini ayiran Kars 36 Spor, yoluna genç ve heyecanli Murat Büyüköner ile devam edecek. Murat Büyüköner, tesislere gelerek Baskan Erkan Aydin ile görüstükten sonra imza atti.

Kars’in bir marka kent oldugunu ve Kars 36 Spor ’un gerçek yerinde olmasi gerektigini belirten Büyüköner, “Bu süreçte Kars adina mücadele edecegiz. Kars 36 Spor’u layik oldugu lige tasimak için elimden gelenin fazlasini yapacagim” dedi.

14 sene profesyonel futbol oynadiktan sonra 16 sezondur Antrenörlük yapan 1972 dogumlu Murat Büyüköner UEFA A Lisans sahibi, çalistirdigi birçok takimda sampiyonluk yasayan Büyüköner, sirasiyla Kavakpinarspor, Ortaköy Spor, Kemerburgaz Spor, Pendik Spor, Kartal Yunus Spor, Pendik Gençlergücü Spor, Kaynarca Spor, 1923 Esenkent Spor, Maltepe Spor, Tuzla Spor, Kavakpinar Spor, Bartin Spor, Sile Yildiz Spor ve Cizre Spor takimlarinda görev yapti.

Kaynak: İHA