Sporting Lizbon-Besiktas Maçindan Notlar

Son maçlarina göre Besiktas 5 oyuncu degisikligi yaparken, Sporting Lizbon ayni ilk 11 ile sahaya çikti Kavgada yaralanan 3 Besiktasli taraftarin hastanede ayakta tedavi edilerek taburcu edildikleri ögrenildi.

UEFA Sampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçinda deplasmanda Portekiz'in Sporting Lizbon takimiyla karsilasan Besiktas, Süper Lig'de son Hatay maçina göre ilk 11'inde 5 oyuncusunu degistirdi.

Teknik direktör Sergen Yalçin, 30 Ekim'de deplasmanda Hatay ile oynadigi maça nazaran sakat olan Valentin Rossier, Domagoj Vida, Mitch Bathsuay ile teknik tercihiyle yedekte biraktigi Umut Meras ve Alex Teixeira'yi ilk 11'e almadi.

Besiktas su ilk 11 ile sahaya çikti: Ersin Destanoglu, Ridvan Yilmaz, Montero, Welinton, Necip Uysal, Mehmet Topal, De Souza, Ghezzal, Larin, Atiba Hutchinson, Kenan Karaman.

Siyah beyazlilarda, Valentin Rossier, Georges Kevin N'Koudou, Michy Batshuay, Miralem Pjanic ve Domagoj Vida maç kadrosunda yer almayarak Lizbon'a getirilmemisti.

Sporting Lizbon teknik direktörü Ruben Amorim ise Portekiz liginde 30 Ekim'de Guimaraes'e karsi oynadiklari maçin ilk 11'ini Besiktas karsisinda tekrarladi.

Sporting Lizbon, Besiktas karsisinda su ilk 11 ile sahaya çikti: Adan, Inacio, Coates, Feddal, Reis, Nunes, Palhinha, Porro, Gonçalves, Sarabia, Paulinho.

- Kavgada yaralanan 3 Besiktasli taraftar hastaneden taburcu edildi

Diger yandan Lizbon Emniyet Müdürlügü kaynaklarindan alinan bilgilerde, iki takimin taraftarlari arasinda dün aksam Jose Alvalade Stadi önünde çikan kavgada yaralanan ve hastaneye kaldirilan 3 Besiktasli taraftarin taburcu olduklari ögrenildi.

Verilen bilgilerde, hastaneye giden söz konusu taraftarlarin Almanya'dan gelen Besiktaslilar olduklari, hastanede ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildikleri kaydedildi.

Polis, olayla ilgili sorusturmasini sürdürüyor.

Bu arada Sporting Lizbon maçinda takimlarini tribünden desteklemek için yaklasik 300 kadar Besiktasli taraftarin Jose Alvalade Stadi'nda oldugu görüldü.

Karsilasmayi, Besiktas Kulüp Baskani Ahmet Nur Çebi ve Türkiye'nin Lizbon Büyükelçisi Lale Ülker de izledi.

Kaynak: AA