Vitor Pereira Açiklamasi 'Ligde Oynanacak Çok Maç Var'

Göztepe ile berabere kaldiklari maçin ardindan konusan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Haftada bir maç oynasaydik isler daha kolay olurdu. Ligde oynanacak çok maç var” diye konustu.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasinda Göztepe’ye konuk olan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maçin ilk yarisinda kaliteli bir oyun sergilediklerini ifade ederek, “Ilk yari istedigimiz bosluklari bulduk. Ilk yari kalemizde gol görerek içeri girdik. Ilk yari için adil bir sonuç degildi. Ikinci yari pozisyonlar ürettik ve beraberligi yakaladik. Ikinci yarinin sonuna dogru oyun her iki takim için de kumara döndü. Iki takim da kontrolü kaybetti. Maçin kalitesi azaldi. Yaptigimiz degisikliklerle ilk yari oynadigimiz oyunu yakalamak istedik. Oyuncularim bugün savastilar, kostular ve maçi istediler” dedi.

Maçlari oynayip ligdeki rakiplerinin durumuna bakmalari gerektigini söyleyen Pereira, “Su anda yapmamiz gereken sey ligde üstümüzde bulunan takimlarin durumuna bakmak. Haftada bir maç oynasak isler kolay olurdu. Galatasaray maçi sonrasi Avrupa maçi oynadik. Hemen toplanip bu maça hazirlandik. Haftada bir maç yapiyor olsaydik daha kolay olurdu. Ligde oynanacak çok maç var” diye konustu.

Irfan Can’in oyundan alindigi sirada tepki gösterdiginin hatirlatilmasi üzerine, Irfan Can’in tepkisini görmedigini söyleyen Pereira, “Tepki gösterdiyse de normaldir. Hiçbir oyuncu oyundan çikmak istemez. Oyuncularin hangisinin girip hangisinin çikacagina karar vermek benim görevim” dedi.

Kaynak: İHA