Samsunspor Teknik Direktörü Çapa Açiklamasi 'Hedefimiz Devreyi Ilk 6 Içinde Bitirmek'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yilport Samsunspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, devre arasina ilk 6 içinde girmek istediklerini söyledi.

Çapa, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, lig siralamasinda yukari dogru ivme kazandiklarini belirtti.

Her hafta sürpriz sonuçlarin ortaya çiktigi bir ligde mücadele verdiklerini dile getiren Çapa, "Bu lig çok degisik. Süper Lig'de favoriler çok net sekilde söylenebiliyor ama burada maalesef onu söylemek mümkün degil." dedi.

Ilk yari sonuna kadar toplayabilecekleri 15 puanin hepsine talip olduklarini vurgulayan Çapa, sunlari söyledi:

"Hedefimiz devreyi ilk 6 içinde bitirmek. Bunu gerçeklestirebilirsek, bence çok büyük bir basari olur. Çünkü geldigimizde oynayan bir 11 vardi ve bunu bozmadan devam ettik. Manisa FK karsilasmasindan itibaren 7 farkli isim oynamaya basladi. Bu da takim içindeki rekabeti arttiriyor. Futbolcularimizin hafta içi idmanlarda göstermis olduklari performans bizim için önemli. Özellikle takim için mücadele eden oyuncular benim için çok degerli. Bireysel oyuncular tabii ki takimimiza katki sagladigi sürece güzel ama biz sürekli takim vurgusunu ön planda tutmak zorundayiz. Çünkü alacagimiz, elde edecegimiz basarilar takim halinde olacak."

- Usakspor maçi hazirliklari basladi

Kirmizi-beyazli ekip, Ziraat Türkiye Kupasi 4. turunda 1 Aralik Çarsamba günü Usakspor'u agirlayacagi maçin hazirliklarina Nuri Asan Tesisleri'nde basladi.

Teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde çalisan futbolcular, isinma kosusu ve pas çalismasi yapti.

Antrenmana sakatliklari bulunan Ismael Diomande, Kevin Boli, Alen Melunovic ve Recep Burak Yilmaz katilmadi.

Kaynak: AA