Nestor El Maestro Açiklamasi 'Sonuçtan Memnun Degiliz'

Fenerbahçe ile berabere kaldiklari maçin ardindan konusan Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, oyunun her alaninda Fenerbahçe’den üstün olduklarini ifade ederek, “Sonuçtan memnun degiliz. Galip gelmesi gereken taraf bizdik” seklinde konustu.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasinda Fenerbahçe’yi konuk eden Göztepe, rakibiyle 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, oyunun her aninda Fenerbahçe’den üstün olduklarini söyleyerek, “Oyunun her fazinda biz daha iyiydik. Taktiksel olarak da daha iyiydik. Türkiye’nin en büyük takimina karsi daha iyi bir takim bizmisiz gibi oyun sergilemek güzel bir sey. Sonuçtan memnun degiliz. Galip gelmesi gereken taraf bizdik. Her maç bu seviyede performans göstermek ne kadar kolay olur bilmiyorum. Bunun için çalisacagiz” dedi.

Devre arasi transferi için yönetimle bazi görüsmeler yaptigini ifade eden El Maestro, “Herkesin isini iyi yaptigi bir yerde çözümü bulmak daha kolay olacak. Suan daha önemli olan sey isimizi en iyi sekilde yapmaya çalismak. Yarin tekrar çalismaya baslayacagiz. Önümüzdeki maçlara en iyi sekilde hazirlanacagiz. En iyi taktiksel performansi saglamaya çalisacagiz. Her maçi final gibi görüp hazirlanacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA