Göztepe-Fenerbahçe Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira:'Bizim su anda yapmamiz gereken sey tabi ki üstümüzdeki takimlarin durumuna bakmak. Ligde hala çok fazla maç var.' Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro:'Oyunun her alanda biz daha üstündük'

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, 1-1 biten Göztepe maçinin ardindan tek yapmalari gerekenin puan siralamasinda üstlerindeki takimlarin durumuna bakmak oldugunu ifade etti.

Maçinin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Pereira, ilk yarida takim adina kalite bir oyun gösterdiklerini belirtti.

Topu çevirdiklerini ve istedikleri bosluklari bulduklarina deginen Pereira, "Fakat ilk yarinin sonunda bir gol yiyip geri düsmenin mutsuzlugu ile içeriye girdik. Bence ilk yari için adil bir sonuç degildi." dedi.

Ikinci yariya da kuvvetli bir seklide basladiklarini ve pozisyon üretip beraberligi yakaladiklarini aktaran Pereira, "Yaklasik 60'inci dakikadan sonra iki takimin da düstügünü düsünüyorum. Iki takim için de kontrolsüz bir oyuna döndü. Iki takim da kazanmak istedigini ortaya koydu. Iki takim için de kontrolü kaybetti diyebiliriz. Oyuncularim istediler, savastilar." diye konustu.

Vitor Pereira, sunlari kaydetti:

"Bizim su anda yapmamiz gereken sey tabi ki üstümüzdeki takimlarin durumuna bakmak. Maçlarimizi oynayip üstümüzdeki rakiplerin durumuna bakacagiz. Ligde hala çok fazla maç var. Haftada bir maç yapiyor olsaydik bizim için isler daha kolay olurdu. Ama Galatasaray maçi sonrasi Yunanistan'a seyahat ettik. Bir Avrupa maçi oynadik. Oradan döndük. Bu maç için toparlanmaya çalistik ama bu tarz sik takvimlerde toparlanmak kolay olmuyor."

Irfan Can Kahveci'nin oyundan çikarken tepki gösterdiginin belirtilmesi üzerine Pereira, tepkiyi görmedigini, ancak tepki göstermesinin normal oldugunu, hiçbir oyuncunun oyundan çikmak istemeyecegini sözlerine ekledi.

- Nestor El Maestro: "Berabere kaldik, çok da memnun degiliz"

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro ise "Oyunun her alanda biz daha üstündük. Neredeyse oyunun her fazinda daha iyiydik diyebiliriz. Fiziksel ve taktiksel olarak. Türkiye'nin en büyük takimina karsi sahaya çikip daha mütevazi olan takim onlarmis, daha büyük olan takim bizmisiz gibi görüntü sergilemek bizim için mutluluk verici bir sey. Sonuca bakacak olursak berabere kaldik. Çok da memnun degiliz." diye konustu.

Iyi bir performans gösterdiklerini vurgulayan Maestro, bu performansi gelistirmek için çalisacaklarini aktardi.

Yönetimle görüsmelerin oldugunu belirten Maestro, "Su an için önemli olan isimizi en iyi sekilde yapmaya çalismak. Bugün bitti yarin yine tekrar antrenmanimizi yapacagiz. Önümüzdeki maçlara en iyi sekilde hazirlanacagiz. Bence su an için yapmamiz gereken her maçi final gibi görüp kisa vadeli planlarla takimimizi en iyi yere getirmeye çalismak." seklinde konustu.

Kaynak: AA