A Milli Kadin Futbol Takimi, Israil Maçinin Hazirliklarini Tamamladi

Teknik direktör Necla Güngör Kiragasi:'Ögrencilerimle evimizde Israil'i iyi bir oyunla yenerek yolumuza devam etmek ve yeni bir sayfa açmak için haziriz'.

2023 Dünya Kupasi Avrupa Elemeleri H Grubu'ndaki 5. maçinda yarin Israil ile karsilasacak A Milli Kadin Futbol Takimi, hazirliklarini tamamladi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapilan açiklamaya göre, müsabakanin oynanacagi İçel Stadi'nda teknik direktör Necla Güngör Kiragasi yönetiminde gerçeklestirilen antrenman, kosu ve isinma hareketleriyle basladi.

Koordinasyon çalismasiyla devam eden idman, taktik organizasyonlarla tamamlandi.

Yarin saat 18.00'de baslayacak Türkiye-Israil karsilasmasi, Sports TV'den naklen yayimlanacak.

Grupta oynadigi 4 müsabakada 4 puan toplayan A Milli Takim'da teknik direktör Necla Güngör Kiragasi, Israil maçi öncesi açiklamalarda bulundu.

Almanya'ya deplasmanda 8-0 yenildikleri karsilasmadan önemli dersler çikardiklarini belirten Kiragasi, "Almanya maçindan sonra Israil karsilasmasina odaklanabilmek için herkesin hissettigi duygulari birbirine aktardi. Üzüldük, 'Ne yapabiliriz' diye konustuk. Ögrencilerimle evimizde Israil'i iyi bir oyunla yenerek yolumuza devam etmek ve yeni bir sayfa açmak için haziriz. Oyuncularim su anda tamamen Israil maçina konsantre olmus durumda. Çok istekliler. Son idmanimizi yaptik. Çok keyifli bir çalismaydi. Umarim bu performansimiz ve bugünkü enerjimiz daha da artar. Istedigimiz galibiyeti alir ve grubu ilk 3 içinde bitirme hedefimize dogru emin adimlarla yürüyebiliriz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA