Sivasspor-Atakas Hatayspor Maçinin Ardindan

Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan:'Bizim açimizdan agir bir maglubiyet oldu'.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasinda, deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 4-0 maglup olan Atakas Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdogan, agir bir yenilgi yasadiklarini söyledi.

Erdogan, Bahçesehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, rakipleri Sivasspor'u tebrik etti.

Kirmizi-beyazli ekibin hakli bir galibiyet aldigini belirten Erdogan, "Bizim açimizdan agir bir maglubiyet oldu. Ligde simdiye kadar en az gol yiyen takimlardan bir tanesiydik. Bundan önceki oynadigimiz maçlarda rakiplere çok fazla pozisyon vermeyen bir takim görüntüsü izlettirdigimiz futbolseverlere bugün tam tersini izlettirdik." diye konustu.

Maça iyi baslayamadiklarini aktaran Erdogan, sunlari kaydetti:

"Maçin hiçbir bölümünde ne ofansif anlamda ne defansif anlamda sahada dogrulari yapan bir Hatayspor yoktu. Neticesinde de özellikle ilk yari rakibe çok pozisyon verdik, devaminda da golleri yedik. Bu bizim için düsündürücü ve üzücü bir olay. Ama bu arkadaslarimiz bugüne kadar 26 puan topladi. Oyuncularima güveniyorum, inaniyorum. Bu bizim için iyi bir ders olacak. Bu hatalardan ders çikartip, önümüzdeki Basaksehir maçina iyi hazirlanip orada yine alisik oldugumuz Hatayspor’u insallah camiamiza ve futbolseverlere izlettirmek istiyoruz."

Kaynak: AA