Selçuk Inan Açiklamasi 'Biz De Artik Sürekli Hakemleri Konusmaktan Sikildik'

Spor Toto Süper Lig’de Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray’da Yardimci Antrenör Selçuk Inan, karsilasmada verilen hakem kararlarini elestirerek, “Biz de artik sürekli hakemleri konusmaktan sikildik” dedi.

Karsilasma sonrasi basin mensuplarina degerlendirmelerde bulunan Galatasaray yardimci antrenörü Selçuk Inan, bugün vefat eden Galatasaray Kulübü eski baskani Mustafa Cengiz’in ailesine bassagligi dileyerek konusmasina basladi.

Karsilasma ile ilgili söylenecek çok seyin oldugunu ifade eden Inan, “Gönül isterdi ki aslinda oyunla ilgili konusmak isteyelim, artik o bir klasik haline geldi. Sürekli hakemleri konusuyoruz. Bizi de buna mecbur ediyorlar. Bugün hakemle ilgili son dakikalarda attigimiz golü önce hakem veriyor. Ben de çok yakindim 4. hakeme gittim ve neden golü verdikten sonra iptal etti diye sordum. Bana ‘Yukaridan haber bekliyor’ dedi.

Ben aslinda dogrusunu biliyorum bunu hocamla da paylastim içerde, kurallarda VAR’dan bir karar verdikten sonra VAR hakemi genelde karismiyor. Ufak tefek seylerde hakem de bunu biliyor. Gol verseydi eger VAR’dan çagrilmayacakti ki zaten VAR yok gibiydi. Çagrilmayacagini bildigi için aslinda verdigi golü tekrardan iptal etti. Aslinda bu niyet bizi çok üzmeye basladi.

Çünkü yüzde 100 bir penaltimiz verilmedi. Orada VAR’in çagirmamasi da hepimizi hayretlere düsürdü. Çok üzgünüz gerçekten. Ben hiç aslinda hakem konusmak istemiyordum ama canimi çok acitti. Çünkü bütün oyuncularimiz içerde o kadar üzgündü ki ve herkes sadece hakemi konusuyor. Biz de artik sürekli hakemleri konusmaktan sikildik. Aslinda diger takimlarda bundan sikayetçi. Evet destek vermemiz lazim diyoruz ama bazen de kötü niyet hissettiginiz zaman çok üzülüyorsunuz. Sizin caninizi acitiyor. Onun disinda aslinda istedigimiz oyunu belki tamamiyla sahaya yansitamadik ama gene de kazanmak için gereken bütün pozisyonlari yakaladik, sonuçlandiramadik. Bunun için de çok üzgünüz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA