Gabriel Margarit Açiklamasi Özgüvenimiz Için Çok Önemliydi Bu Maç

Yeni Malatyaspor’da Yardimci Antrenör Gabriel Margarit, Galatasaray maçinin kendileri için çok önemli oldugunu belirterek, “Özgüvenimiz için çok önemliydi bu maçti” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de golsüz beraberlik ile sonuçlanan Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçi sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Yardimci Antrenörü Gabriel Margarit, “Bizim için çok önemli bir puan aldik bugün. Özellikle 3 gün önce Marsilya karsiya oynamis bir takima karsi” dedi.

Hafta için antrenmanlarda 5-4-1 sistemine çok iyi hazirlandiklarini ve oyuncularin da buna çok iyi adapte olduklarini söyleyen Margarit, “Oyuncularimizin iyi organizasyonlari vardi ve bu maçi aldik. Öz güvenimiz için çok önemliydi bu maç” ifadelerine yer verdi.

Teknik Direktörleri Marius Sumudica’nin son dakikalarda hakem tarafindan kirmizi kart ile sahadan gönderilmesine de deginen Margarit, “Sadece 20 santim çizgiyi ihale ettigi için direk kirmizi kart gördü hocamiz buna anlam veremiyoruz. Hakemlerde hocalari anlamali, bizimde maç içinde heyecanimiz var coskumuz var. Hakeme karsi hiç bir saygisizligimiz olmadi, hiçbir protestomuz olmadi. Buna ragmen 20 santim çizgiyi ihlal ettigi için direk kirmizi kar gösterdi. Diger maçlarda baska hocalar da geçiyor ama bunlar sari kart görüyor. Bu kirmizi kart hocamiz için çok agir oldu. Ayrica bütün oyuncularimi tebrik ediyorum. Taraftarlarimizi tebrik etmek istiyorum. Önümüzdeki maçlarda da daha çok puanlar alacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA