Ampute Milli Futbol Takimi'ndan Sivas Valisi Salih Ayhan'a Ziyaret

Milli takim teknik direktörü Osman Çakmak: 'Dünya Kupasi sampiyonu olarak da gençlerimizin karsisina çikmak istiyoruz'.

Üst ???????üste ikinci kez Avrupa sampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takimi'nin teknik direktörü Osman Çakmak ile bazi oyunculari, Sivas Valisi Salih Ayhan'i ziyaret etti.

Ampute Milli Futbol Takimi, tarihi valilik binasi önünde Sivassporlu taraftarlarca mesaleler yakilip, halk oyunu gösterileriyle karsilandi.

Teknik direktör Osman Çakmak, ziyarette yaptigi konusmada, Sivas'a gelmenin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Ev sahipliginden dolayi Vali Ayhan'a tesekkür eden Çakmak, "Gittigimiz illerde devletimizin gücünü ve destegini her zaman hissediyoruz. Üzerimizdeki ay-yildizli formaya layik olmak için mücadele ediyoruz." dedi.

Inanildigi zaman her türlü basarinin gelecegini vurgulayan Çakmak, "Takim arkadaslarima devamli, 'Size mikrofon uzatildiginda, (Ben Avrupa sampiyonu olacagim) diyerek rakibe korku salin.' diyorum. Çünkü hedefi olmayanlar basarili da olamaz. Avrupa Sampiyonasi kupamizi beraberimizde getirdik. Sivas'ta gençlerle bulusacagiz. Dünya Kupasi'nin finali büyük ihtimal 9 Ekim 2022'de olacak. O kupayi alip, Dünya Kupasi sampiyonu olarak da gençlerimizin karsisina çikmak istiyoruz." diye konustu.

Sivas Valisi Salih Ayhan ise Ampute Milli Futbol Takimi'nin basarilariyla kalbi bu ülke için atan herkesi mutlu edip, gururlandirdigini dile getirerek, "Tüm sporcularimiza, yüregi bu ülke için atan herkese örnek oldunuz. Insanin inandigi zaman, hayal kurdugu zaman basaramayacagi hiçbir sey olmadigini gösterdiniz." ifadelerini kullandi.

Ayhan, basarilarindan dolayi tebrik ettigi Çakmak ve futbolculara altin hediye etti.

Kaynak: AA