Trabzonspor, Karagümrük'e Puan Vermiyor

Süper Lig’in 14. haftasinda. evinde yenilgi yüzü görmeyen Fatih Karagümrük ile namaglup liderlik koltugunda oturan Trabzonspor karsi karisa gelecek. Bordo-mavililer, ligde 4 kez karsilastigi rakibine ise hiç puan vermedi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasinda 28 Kasim Pazar günü saat 16.00’da Karagümrük ile Trabzonspor karsi karsiya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadi’nda oynanacak olan müsabakayi Cüneyt Çakir yönetecek.

Deplasmanda 24 maçtir yenilmeyen Trabzonspor, 12 maçtir evinde maç kaybetmeyen Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Bu sezon ligde namaglup yoluna devam eden Trabzonspor, sampiyonluk yarisinda bir engeli daha kayipsiz geçmek istiyor. Ev sahibi Fatih Karagümrük ise evinde oynayacagi maçi kazanarak bordo-mavililere ’dur’ demenin planlarini yapiyor.

Iki takim Spor Toto Süper Lig’de bugüne kadar 4 kez karsilasti. Söz konusu maçlarin tamamini kazanan bordo-mavililer rakibine hiç puan vermedi. Geçtigimiz sezon iki takim arasinda oynanan maçlarda bordo-mavililer sahadan 2-0 ve 2-1’lik skorlarla ayrildi.

Kaynak: İHA