Samsunspor-Adanaspor Maçinin Ardindan

Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa: 'Kazandigimiz için mutluyuz' Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar: 'Berabere kalsak da bizim için iyiydi ama kaybettigimiz için üzgünüz'.

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasinda agirladigi Adanaspor'u 1-0 yenen Yilport Samsunspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Çapa, maçin ardindan düzenledigi basin toplantisinda, Adanaspor'un Samsun'a pes pese 3 galibiyet alarak geldigini hatirlatti.

Öz güveni çok yüksek bir takimla mücadele ettiklerini anlatan Çapa, "Adanaspor ligde alisik olmadigimiz bir düzende oynuyorlar. 3’lü savunma ve 5’li oynuyorlar. Buna göre de oyunu iyi okumamiz gerekiyordu. Merkezi ve orta sahayi iyi kapatiyorlardi. Ilk devre topa daha çok sahip olan takim bizdik. Sahadaki durusumuz çok dogruydu. Her geçen gün oyunumuz daha da iyiye gidiyor." diye konustu.

Ilk yarida 3'üncü bölgedeki oyuncularin istediklerini yapamadigina isaret eden Çapa, "Rakibin düzeni ve rotasyon bunda etkili oldu. 2. devre oyunumuzdan gayet memnunum. 1-0’dan sonra pozisyonlar bulduk. Pozisyonlari daha çok degerlendirmemiz lazim. Rakibe pozisyon vermeden tamamladigimiz bir karsilasma oldu. Kazandigimiz için mutluyuz." ifadelerini kullandi.

- Sait Karafirtinalar: "Iyi oynadigimizi söyleyemem"

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar ise galibiyetten ötürü Samsunspor'u tebrik ederek, sunlari kaydetti:

"Bugün iyi mücadele ettik ama iyi oynadigimizi söyleyemem. Maçin ilk yarisi 2 takim adina da kisir geçti. Golde ve son dakikada verdigimiz bir pozisyon var. Diger pozisyonlar çok net degildi. Biz de birkaç pozisyona girdik fakat onlari degerlendiremedik. Berabere kalsak da bizim için iyiydi ama kaybettigimiz için üzgünüz. Son 5-6 maçi hep ayni kadroyla oynadik. Rotasyonda sikintilarimiz var. Maglubiyeti buna da bagliyorum, oyuncularimiz yoruldular. Bizim tüm takimin iyi oynamasi gerekiyor. Sahada birkaç oyuncu performansinin altinda oynadigi zaman isler iyi gitmiyor. Geçen hafta nasil kazanip, unuttuysak bu maçi da kaybettik hemen unutup, Tuzlaspor maçina hazirlanacagiz."

Kaynak: AA