Sait Karafirtinalar Açiklamasi 'Beraberlik De Iyi Sonuçtu Maalesef Kaybettik'

0 yenildikleri maçin ardindan konusan Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, beraberligin de kendileri için iyi bir skor oldugunu ama kaybettikleri için üzgün olduklarini söyledi.

Deplasmanda Samsunspor’a tek golle maglup olan Adanaspor’da Teknik Direktör Sait Karafirtinalar, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Üzücü bir maglubiyet aldiklarinin altini çizen Karafirtinalar, Tuzlaspor maçi ile yeniden yükselise geçeceklerini ifade etti.

1 puanin da iyi bir sonuç olabileceginden bahseden Sait Karafirtinalar, “Samsunspor’u tebrik ediyoruz. Bugün iyi mücadele ettik ama iyi oynadigimizi söyleyemem. Maçin ilk yarisi 2 takim adina da kisir geçti. Golde ve son dakikada verdigimiz bir pozisyon var. Diger pozisyonlar çok net degildi. Biz de birkaç pozisyona girdik fakat onlari degerlendiremedik. Berabere kalsak da bizim için iyiydi ama kaybettigimiz için üzgünüz. Son 5-6 maçi hep ayni kadroyla oynadik. Rotasyonda sikintilarimiz var. Buna da bagliyorum, oyuncularimiz yoruldular. Bizim tüm takimin iyi oynamasi gerekiyor. Sahada birkaç oyuncu 5 puanin altinda oynadigi zaman isler iyi gitmiyor. Geçen hafta nasil kazanip, unuttuysak bu maçi da kaybettik hemen unutup, Tuzlaspor maçina hazirlanacagiz” dedi.

Kaynak: İHA